Su Soley

Tarihler: 19 Ekim 2017 Perşembe ~ 19 Ekim 2017 Perşembe 19 Ekim 2017 22:00

Yer: The Ritz-Carlton Istanbul

Ücret: Ayakta - 65.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 19, 2017 ~ Eki 19, 2017
Soul, rock ve caz müziğinin güzel sesi Su Soley, etkileyici canlı müzik performansı ile 19 Ekim’de bir kez daha The Ritz-Carlton, İstanbul Bleu Lounge sahnesinde...

İstanbul’un en güzel manzarasını izleyebileceğiniz mekânlarından The Ritz-Carlton, İstanbul, Bleu Lounge teras bar, eşsiz lezzetlerinin yanı sıra gerçek bir müzikal ziyafet çekmek isteyenleri 19 Ekim’de enerjisiyle büyük beğeni toplayan Su Soley performansına davet ediyor.

İngilizce, Portekizce, İspanyolca, Fransızca ve İtalyanca yabancı sözlü cover'lardan oluşan repertuvarında caz, Latin caz, funk, soul, pop rock,rock şarkıları ve kendi bestelerini de seslendiren Su Soley, The Ritz-Carlton Bleu Lounge’ta beğenilen canlı akustik müzik performansı ile tekrar sahne alacak.

2016 yılında İskender Paydaş prodüktörlüğünde hazırladığı “Müebbet Hayalet” isimli çalışmasının ardından, 2017 sonbaharında çıkarmayı planladığı albümünden de en yeni  şarkılarını ilk defa seslendirecek olan Su Soley, müzik tutkunlarını The Ritz-Carlton, İstanbul’un muhteşem terasında buluşmaya bekliyor. 

The Ritz-Carlton, İstanbul Bleu Lounge, kendine özgü kokteylleri, Türk ve dünya mutfağından esinlenen eşsiz menüsüyle lezzet şöleni sunmasının yanı sıra her ay uluslararası ve Türk beğenilen sanatçı ve grupların konserleri ile ilgi görmeye devam ediyor.

Detaylı bilgi için: 0212 334 41 88

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Kapı açılış saati 20:00, konser saati 22.00’dir.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT