Subway Jazz Station

Subway Jazz Station

Tarihler: 21 Temmuz 2017 Cuma ~ 21 Temmuz 2017 Cuma 19:00 - 21:00

Yer: Nautilus Meydanı

Ücret: Ücretsiz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 21, 2017 ~ Tem 21, 2017

Nautilus Meydan Konserleri Başlıyor

Tepe Nautilus, Temmuz ayında çok özel ve keyifli müzik performanslarına ev sahipliği yapacak. 7 Temmuz’da ABD’li müzisyen Allen Hulsey’i ağırlayacak olan Tepe Nautilus, 21 Temmuz’da ise ziyaretçilerini Subway Jazz Station ile buluşturacak.

Rahat ulaşımı ve birbirinden farklı etkinlikleriyle ziyaretçilerine keyifli bir alışveriş deneyimi sunan Tepe Nautilus bu kez Nautilus Meydanı’nda müzik buluşmalarına ev sahipliği yapıyor.

İlk olarak 7 Temmuz’da; çocukluğunu Türkiye’de geçiren ve yıllar sonra yeniden İstanbul’a yerleşen New York’lu müzisyen Allen Hulsey, Nautilus Meydanı’nda çok özel bir performansla sahnede olacak. Gurme Gitar projesiyle yemeği müzikle buluşturan ve hastanelerde çocuklar için gitar çalıp onlara müziği sevdiren sempatik ve başarılı müzisyen, düzgün Türkçesi ve keyifli repertuvarıyla Tepe Nautilus ziyaretçilerine müzik ziyafeti yaşatacak.

Temmuz ayında Tepe Nautilus ziyaretçilerini bekleyen bir diğer performans ise; Subway Jazz Station. Gitar, saksafon ve vokalden oluşan grup; ballad, swing, bossa nova ve blues tatlarından oluşun bir repertuvar ile 21 Temmuz’da Nautilus Meydanı’nda olacak.

Tepe Nautilus 7 ve 21 Temmuz’da herkesi, Allen Hulsey ve Subway Jazz Station’ın birbirinden keyifli performanslarıyla buluşmaya davet ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT