Sultana

Tarihler: 09 Haziran 2010 Çarşamba ~ 09 Haziran 2010 Çarşamba - Saat: 22:00

Yer: Lokal

Nereden Alınır: Lokal

Adres: Tünel Meydanı No: 186/A Tünel Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 40 28-29

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 9, 2010 ~ Haz 9, 2010

NIGHT WALKER GECELERİ YAZ AYLARINDA ASMALIMESCİT’E TAŞINIYOR !
EĞLENCE LOKAL’DE DEVAM EDİYOR...
BU SEFERKİ KONUĞUMUZ SULTANA..

NY’un underground sesleri, Güney’in kirli ‘beat’leri, California sahillerinin sıcak ritimleri 9 Haziran gecesi Sultana ile Lokal’de..

NIGHT WALKER @ LOKAL
22:00 – 03:00
SULTANA (Dj Set)
İLKAY TÜRK
EDA AKMAN
www.myspace.com/cerkezkizi

2000 yılında Doublemoon’dan çıkan albümü “Çerkez Kızı” ile Ahmet Ertegün’ün de söylediği gibi bir ‘ilk’e imzasını attı. Sultana doğuyla batıyı müzikal, sanatsal ve lirik bir biçimde kaynaştırarak, müziğe evrensel bir yaklaşım getirmiştir. 2001 yılında A.B.D. de MidEastWest Fest organizasyonu altında yaptığı turnenin yanısıra, 2002 Montreal Jazz Festival`inde funk müziğinin duayeni Jamaaladeen Tacuma ve darbuka ve vurmalı çalgılar virtüözü Burhan Öcal’ın ortak çalışması Groove alla Turca ile aynı sahneyi paylaştı. Kanada’dan Delerium grubunun lideri Bill Leeb’in daveti üzerine Chimera adlı albümünde ‘Forever After’ şarkısını yaptı. Kenan Doğulu ile "Festival" albümünde “Rahatla’ isimli şarkısında ve Enbe Orkestrası’nın albümünde Sezen Aksu klasiği “Rakkas” şarkısında yaptığı hip-hop yorumuyla ustalığını bir kez daha sergiledi. Serdar Ortaç`ın albümü "Nefes"e "Ayrı Gitme" adlı parçasındaki düetiyle ayrıcalıklı bir renk kattı.
Haziran 2008’de çıkardığı ikinci albümü "Şöhret Yolu"nda Sultana, hip-hop`ı oryantal ritmler, R&B, Anadolu halk ezgileri ve elektronika ile sundu. "Şöhret Yolu" sadece hip-hop severlere değil, keyifli müzik dinlemek isteyen herkese hitap ediyor.
www.lokaltunel.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT