SunSplash 2016 - Cumartesi

Tarihler: 10 Eylül 2016 Cumartesi ~ 10 Eylül 2016 Cumartesi 10 Eylül 2016 12:00

Yer: Xuma

Ücret: - 120.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sefir Sok. Merkez Mah. Küdür Mevki Yalıkavak Muğla

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 10, 2016 ~ Eyl 10, 2016
Türkiye’nin ilk uluslararası butik müzik festivali Sunsplash,  9-11 Eylül tarihleri arasında Bodrum Xuma Village’da dünyanın dört bir yanından konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Alanlarında öncü DJ ve canlı grupların sahne alacağı festivalde katılımcıları oldukça farklı ve renkli bir atlastan beslenen müzik ziyafeti bekliyor…

Bu sene performans gösterecek sanatçılar arasında; New York’lu efsanevi DJ ve Grammy ödüllü prodüktör Louie Vega; house müziğin önemli isimlerinden Karizma; Amsterdam çıkışlı popüler DJ ve prodüktör ikilisi Detroit Swindle; ve ethnic elektronika tarzıyla çıkışta olan  Debruit yer alıyor. Ana sahnede bu sene headliner olarak Brownswood Records’un en yeni sanatçısı Cuba’lı Dayme Arocena ve grubu başı çekiyor. Diğer konfirme olan sanatçılar arasında Rainer Trueby, Phil Asher, Daudi Matsiko, Simbad, Mad Mats, Josey Rebelle, Love Vinyl’den Mighty Zaf ve Boiler Room’un müzikal küratörlerinden Thris Tian var.

Sunsplash eğlenceli bir festival tecrübesini keyifli bir yaz tatili ile birleştiriyor. Büyük festivallerde ender bulunan samimi atmosferi ile müzik odaklı seçkin bir kitleye hitap ediyor. 

Xuma Village, özel tasarım mimarisi, mavi bayraklı plajı, muhteşem manzarası ve sıradışı mutfağı ile festivale ev sahipliği yapacak. Festivalde çeşitli atölye çalışmaları, artisanal yiyecek ve içeceklerin yer aldığı  standlar, yerel ve özgün tasarımcıların ürünlerini sunduğu Sunsplash Bazaar'da yer alacak.

- Festival alanında konaklama imkanı olmayacaktır. Festival programı her iki gün de 12:00–00:00 saatleri arasındadır.- Mekanın süregelen uygulaması ve evcil hayvanlara uygun olmaması nedeniyle, evcil hayvanlar festival alanına alınamayacaktır.- Festival bileklikleri, festival boyunca çıkarılmamalıdır. Kombine bilet sahiplerine takılacak bileklikler ise, her üç günde de geçerli olacaktır. Katılımcıların bilekliklerin çıkarılması, hasar görmesi ve yıpranması durumunda yeniden bilet satın alması gerekmektedir. Lütfen bilekliğinizin sağlamlığını kontrol edin ve geçerlilik süresi boyunca bileğinizde kalmasını sağlayın.  - 12 yaşından küçük olan katılımcılar ücretsiz olarak festivale katılabilir.- 18 yaş altı tüm katılımcılar, yasal velileriyle birlikte katılım gösterebilir.- Festival alanına dışarıdan yiyecek içecek getirilmemesi rica olunur.  - Festival biletine plaj girişi dahildir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT