Super Flu

Tarihler: 06 Şubat 2015 Cuma ~ 06 Şubat 2015 Cuma 22:00

Yer: Cue İstiklal

Ücret: Ayakta - 39.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Tomtom Mah. Yeni Çarşı Cad. No:38 Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0532 760 2092

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 6, 2015 ~ Şub 6, 2015

Feliks Thielemann ve Mathias Schwarz'ın ortak projesi Super Flu, 6 Şubat'ta Cue İstiklal sahnesinde!

Super Flu
Super Flu, 2005 yılında kurulan, Halle merkezli Feliks Thielemann ve Mathias Schwarz ortak projesidir. Aynı yıl KarateKlub etiketiyle ilk EP'lerini yayımladılar. Genel olarak deneysel müzikle uğraşan ve ambient alt yapılı müzikleri seven ikili, house ve minimal techno etiketleri arasında gidip gelmektedir. O yıllardan bu güne kadar Traum ve Herzblut gibi bir çok labeldan yayımladıkları EP'ler ile adlarından sıkça bahsettirmeye devam ettiler. Ayrıca kendi kurdukları Monaberry adlı label'ı ile adlarından daha da bahsettirecekleri kesin...

Uğur Project
Müzik hayatına 16 yaşındayken başladığı Radio 2019'da start veren ve sonrasında dönemlerinin en iyi dans müzik radyoları olan Eksen, Radio Cool, Quasar ve Dinamo FM le taçlandırdı. 80'den fazla compilation, 50'den fazla digital EP ve yayımladığı sayısız plağıyla ülkemizin en üretken prodüktör/DJ sıfatını taşıyor. Bugüne kadar birçok club ve festivalde kendine has sound'u ve tekniği ile farklılık yaratan Uğur Project bu ay yayımlanacak olan 2 plağıyla görücüye çıkıyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT