SuperMartXé Party

Tarihler: 21 Eylül 2011 Çarşamba ~ 21 Eylül 2011 Çarşamba - Saat: 20:30

Yer: 360 - Double Tree by Hilton

Adres: Caferaga Mah. Albay Faik Özdener Cad. No:31 Kadıköy İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 542 43 44

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 21, 2011 ~ Eyl 21, 2011

Dünyanın en iyi Partisi olarak bilinen SuperMartXé; 15 kişilik kadrosu animatörleri, dansçısı, ünlü SuperMartXé DJ‘ yi HUGO SANCHEZ ve House Diva NALAYA ile ilk kez İstanbul`a gelirken misafir sanatçı olarak House Diva DANNA LEESE ‘ i de ağırlıyor

Eğlence fenomeni D’AUTRE EVENTS; STOLI vodkanın tutkulu ve yenilikçi ruhunu tamamlayan parti konseptini, SuperMartXé ile 21 Eylül Akşamı 360 Istanbul East ‘te yaşatacak!

Efsane Bir Vodka, Unutulmaz Bir Parti ve Büyüleyici Bir Enerji
Dünya`nın en iyi partisinde nefes kesen şovları ile ruhunuzu canlandıracak sihirli bir deneyim yaşatan SuperMartXé, dünya’nın en özgün vodkası STOLI ev sahipliğinde İstanbul’ a geliyor…

Eğlence adası Ibiza’ nın ruhunu tüm partiye yayan ve geceye sihirli bir deneyim yaşatan SuperMartXé, dünya’nın en özgün vodkası STOLI ev sahipliğinde İstanbul’ a geliyor… SuperMartXé, STOLI’-Orijinal’in cezbedici çok özel kokteylleri ve göz kamaştıran şovlarla dolu bu gecede özel konukları ile buluşacak..

SuperMartXé 2007 ‘de Madrid’ te başlattığı parti ateşiyle, sadece iki yıl içinde dünyanın dört bir yanından gelen seyirci ve eleştirmenleri sardı ve bir dünya markası haline geldi. 2009 yılından beri yaptığı uzun soluklu partilerle Guinnes Rekorlar Kitabı’na giren SuperMartXé ayrıca İspanya DEEJAY MAGS RON BARCELÓ Ödüllerine de layık görülmüştür.

Eşsiz kalitede ki şovları tematik bir gösteri ruhuyla yaşatan SuperMartXé, teknik alt yapısı, çılgın dekorları, yeni prodüksiyonları ve özel efektleriyle en orijinal partiyi en orijinal vodka ile İstanbul’ a da yaşatmak için STOLI tarafından davet edildi.

Yılda 300 den fazla konser ve organizasyon için ülkeleri ve şehirleri ziyaret eden SuperMartXé,: İngiltere, Fransa, Rusya, Mısır, Lübnan, New York, Miami, Hollanda, Yunanistan, İspanya, Belçika, İsviçre, İtalya, Dubai, İsrail, Brezilya, Roma, Milano’dan sonra … İstanbul’da…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT