Suzan Kardeş&Istanbul Arabesque P.

Tarihler: 07 Nisan 2017 Cuma ~ 07 Nisan 2017 Cuma 07 Nisan 2017 22:00

Yer: garajistanbul

Ücret: Avantajlı Dönem: 33.00 TLNormal Dönem: 44.00 TLKapı: 60.00 TLVIP: 88.00 TL* Avantajlı Biletler Tükenmiştir, teşekkür ederiz. - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kaymakam Reşat Bey Sok. No:11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Faks: 0212 244 22 90

Web: http://www.garajistanbul.org/

E Posta: info@garajistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 7, 2017 ~ Nis 7, 2017
Hikayesi olan şarkıları dinlemek, Balkanların havasını solumak için 7 Nisan Cuma akşamı garajistanbul’da Suzan Kardeş & Istanbul Arabesque Project ile buluşuyoruz.

Suzan Kardeş
Kosova doğumlu sanatçı, Kosova'da yaşarken öğrendiği dilleri halen konuşuyor ve şarkılarını söylüyor. 
Sanatçının repertuvarında Türk sanat müziği ve Türkçe sözlü popüler şarkılar dışında Boşnakça, Arnavutça, Hırvatça Makedonca, Sırpça ve Roman şarkılar bulunuyor.

Sanatçı, 2007 yılında Sezen Aksu'nun desteği ve prodüksiyonuyla ilk önce Türk sanat müziği albümü "Bekriya" ile sahne üstündeki hayatına başladı.

Kısa süre içinde 6 albüm, 2 single çalışmasına imza atan Suzan Kardeş; "Bekriya", "Bekriya Balkaniya", "Makyaj Odası Şarkıları", "Nino", "Bal" ve "Kan ve Bekriya 6" albümlerini ''Yarım Hava Çalsana'' ve “Şişede Bade Durmaz'' teklilerini çıkardı. Sanatçının "Makyaj Odası Şarkıları" albümünde yıllar boyunca sinema, TV, tiyatro ve sahnede makyajını yaptığı  15 ünlü dostu, kendi sevdikleri şarkıları söylediler. Albümde yer alan isimler; Cem Yılmaz, Nejat İşler, Demet Akbağ, Yasemin Yalçın, Halil Ergün, Haluk Bilginer, Olgun Şimşek, Oya Başar, Yılmaz Erdoğan, Meltem Cumbul, Şebnem Sönmez, Özgü Namal, Güven Kıraç, Erkan Can, Fikret Kuşkan ve Sezen Aksu'dur.

Istanbul Arabesque Project
Arabesk eserleri rock altyapılar, arabesk vokaller ve doğu vurmalıları kullanarak yorumlayan Istanbul Arabesque Project, kendi bestelerini de arabesk ögelere bağlı kalarak yapıyor. Konserlerinde Bergen’den Kamuran Akkor’a, Orhan Gencebay’dan İbrahim Tatlıses’e, pek çok arabesk duayeninin eserlerini seslendiren grup, kendisini izlemeye gelen müzikseverlere arabeskin kederli değil, keyifli ve eğlenceli yönünü göstermeyi vaad ediyor. Tamamı TRT denetiminden geçen tek arabesk albüme imza atmış ekip aynı gecede Suzan Kardeş ile garajistanbul sahnesinde buluşuyor...

*Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.

- 18 yaş sınırı vardır.- Kapı açılış: 20:00- Organizasyon firması, uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT