Suzi’nin Turtası & Demirhan Baylan

Tarihler: 25 Kasım 2015 Çarşamba ~ 25 Kasım 2015 Çarşamba 22:00

Yer: KadıköySahne

Ücret: 1. Kategori - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Osmanağa Mah. Kırtasiyeci Sok. No:25 E Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 550 04 92

Web: http://http://www.kadikoysahne.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 25, 2015 ~ Kas 25, 2015

Suzi’nin Turtası ve Demirhan Baylan, 25 Kasım'da KadıköySahne'de birliklikte sahen alacaklar.

KadıköySahne’de Trio gecesi

Müziğin performe edilmesinin en özgürlükçü ancak bir o kadar da zor formatı olan trio canlı müziğin er meydanıdır. KadıköySahne o meydana önce Serdar Ateşer, Akın Eldes ve Cem Aksel’den oluşan Suzinin Turtası’nı ardından da Demirhan Baylan’ı konuk ediyor.
Türk müziğinin en önemli vizyonerlerinden olan Demirhan Baylan’a da Berk Arıhan ve Kemal Küçükbakkal eşlik ediyor. İyi müziğe özlem duyanların 25 Kasım gecesi adresi belli.

Suzi'nin Turtası
Serdar Ataşer, Akın Eldes ve Cem Aksel'den oluşan Suzi'nin Turtası KadıköySahne'de...

Demirhan Baylan
90’lı yıllarda Yıldız Teknik Üniversitesi mimarlık öğrencisiyken başta Bulutsuzluk Özlemi‘nin bas gitaristi olarak gerek yurt içi gerekse yurt dışında sayısız konser, performans, albüm çalışmalarında isim sahibi oldu.

1995’te ABD'nin Boston şehrinde alanında dünyanın en iyi eğitimini verdiği kabul edilen Berklee College of Music‘te “Music Production and Sound Engineering” eğitimine başladı. 4 senelik eğitim sırasında caz’dan rock’a, pop’tan industrial’a kadar çok geniş bir yelpazede müzikal çalışmalarda bulundu.

1999’da Türkiye’ye döndükten sonra Deneyevi Müzik Kayıt Stüdyosu‘nu kurdu.İ stanbul Bilgi Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi'nde ses teknolojileri ve şarkı yazarlığı eğitmenliği yaptı.

2005’te sanatsal fikirlerini bir araya getirdiği “Wolpadinga” isimli bir kitabı çıktı. Çeşitli müzik teknolojisi dergilerinde makaleleri yayınlandı. Hali hazırda solo olarak yayınladığı 9 albümü var. Bu çalışmalarının bazılarında dinleyici desteği (2005), şifreli albüm (2008), iPhone aplikasyonu (2012) gibi yenilikçi yöntemler denedi.

Solo çalışmalarının dışında gerek şarkı yazarı, gerek enstrümanist ve gerekse teknisyen olarak sayısız albümde imzası bulunmakta. Ülkenin önde gelen prestijli festivallerinde, küçük klüplerden, stadyum konserlerine kadar bir çok değişik projede sahne aldı. Müzikal anlamda özgün bir bas gitarist ve iyi derecede nota okuyucusudur. Şarkı yazarı olarak yüzün üstünde şarkısı hem MESAM‘da hem de MÜYORBİR‘de kayıtlıdır. Profesyonel anlamda ses ve müzik teknolojileri konusunda yapım ve danışmanlık hizmetleri vermektedir.


- 18 yaş sınırı vardır.
- Kapı Açılış 21:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT