Suzy

Tarihler: 13 Şubat 2013 Çarşamba ~ 13 Şubat 2013 Çarşamba Saat: 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 53.50 TL 2. Kategori - 43.50 TL 3. Kategori - 33.50 TL 4. Kategori - 23.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve CRR Konser Salonu gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://http://www.crrks.com

E Posta: info@crrks.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 13, 2013 ~ Şub 13, 2013

Sefarad şarkılarının kraliçesi Suzy 'Baba Dili' albümünün ilk konseri için 10 yıl aradan sonra ilk kez 13 Şubat'ta Cemal Reşit Rey'de!

15.yüzyıl İspanya'sından tüm Akdeniz ve Ortadoğu’ya yayılan Sefarad şarkılarını, 1998 yılında sırf çocuklarına aktarmak için kaydettiği 10 geleneksel Sefarad şarkısıyla bir efsaneye dönüşen, ardı ardına yayınladığı albümlerle ve “Unut Sevme Beni“ şarkısına yazdığı İbranice sözlerle Ortadoğu’dan çıkan en önemli dünya müziği yıldızlarından biri haline gelen Suzy, yepyeni çalışması 'Baba Dili' albümünün ilk konseri için İstanbul’a geliyor.  

5. albümüyle ilk kez ana dili Türkçe bir albüm kaydeden Suzy, babasının en sevdiği şarkıları ve kendi yazdığı yepyeni şarkılardan oluşan yepyeni albümünün ilk konseri için, albüm Şubat ayında raflarda yerini almadan, 10 yıl aradan sonra Türkiye'de ilk kez 13 Şubat’ta Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda sahne alacak.  

Suzy Hakkında

36 yaşında, iki çocuk annesi, çok başarılı bir dekoratör olarak bir gün sırf büyükannesinden öğrendiği Ladino mirasını devam ettirebilmek için 10 tane ladino şarkı kaydeden Suzy; şimdi günümüzde bu geleneği yaşatan, çağdaş Ladino şarkıcıları arasında efsaneleşen yegane isimlerinden biri. 1998 yılında yayınladığı ilk albümü "Herencia" ile büyük bir başarı elde eden Suzy, 2001 yılında ikinci albümü "Estos y Munchos" ile genç nesillere ilham vererek Ladino geleneğini devam ettirmeyi başarmış. Bu iki albümü ile Suzy dünyanın en prestijli dünya müzikleri ve lounge albümlerinde de yeralmış. Suzy'nin de bir şarkısını da içeren ünlü Buddha Bar derlemelerinden biri olan "The Flying Carpet" Fransa’da 1998 yılında serinin en yüksek satış rakkamına ulaşmış. 2004 yılında dinleyicilere "Aromas y Memorias" adında bir başka geleneksel Ladino albümü daha kazandıran Suzy, bu albümle Margalit Matitiahu’nun şiirlerine besteleri kendi yapmış. 

Sanatçının 4. albümü "Kwan Se Om" 2009 yılında yayınlanmış. Bu albümle de hiç eskimeyecek bir meditasyon albümüne imza atan Suzy, farklı dillerde ki şarkılarda, spiritüel birikimini ve etkileyici sesini kompozitör Uri Ophir'nin besteleriyle buluşturmuş.1998 yılında orijinali Türkçe olan “Unut Sevme Beni” şarkısına yazdığı İbranice sözlerle büyük bir hit yaratan Suzy, "Tishkah" şarkısıyla filmlerde de kullanılan ve Ortadoğu’nun en çok parlayan şarkılarından birine imza atmış.

Suzy son 14 yıldır Sefarad şarkılarını yeniden hayata geçiren ve atalarının geleneklerini canlandıran bir isim olarak dünya müziği alanında ayakta alkışlanıyor. Suzy, ayrıca birçok farklı dilde şarkılar yazan, besteleyen ve yorumlayan bir isim olarak birçok yıldızdan çok daha fazla öne çıkıyor. Amerika, Türkiye, Gürcistan, İsrail ve Macaristan’ın da yer aldığı pek çok ülkede sahne alan yıldız 'Baba Dili' albümünü aniden kaybettiği sevgili babasına ithaf ediyor.

5. albümüyle ilk kez ana dili Türkçe bir albüm kaydeden Suzy, babasının en sevdiği şarkıları ve kendi yazdığı yepyeni şarkılardan oluşan yepyeni albümünün ilk konseri için, albüm Şubat ayında raflarda yerini almadan, 10 yıl aradan sonra Türkiye'de ilk kez 13 Şubat’ta Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda sahne alacak.  

13 Şubat 2013 - Saat: 20:00, CRR

- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir. 7 yaş altı salona alınmaz.

- Konser başladıktan sonra salona seyirci alınmamaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT