Sylvie Vartan

Tarihler: 26 Ekim 2009 Pazartesi ~ 26 Ekim 2009 Pazartesi - Saat: 21:00

Yer: Türker İnanoğlu Maslak Show Center

Ücret: 205,00 TL - 165,00 TL - 110,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve TİM Gişe

Adres: Büyükdere Caddesi, Derbent Mevkii (Darüşşafaka Lisesi Yanı), 34457, Maslak Maslak İstanbul

Telefon: 0212 286 66 86

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 26, 2009 ~ Eki 26, 2009
Efsanevi şarkıcı Sylvie Vartan 26 Ekim`de İstanbul`da!

Fransa’nın efsane şarkıcısı Sylvie Vartan, Erkan Özerman “Show Business’da 50.Yıl” gecesinde konser vermek üzere İstanbul’a geliyor. Sylvie Vartan, 26 Ekim’de TİM Türker İnanoğlu Maslak Show Center’de özel orkestrası ve birçok sürpriz ile alacak.

Sylvie Vartan
Fransız pop efsanesi Sylvie Vartan.İk rock yıldızlarından biri, aynı zamanda Fransa, Quebec ve İspanya’da 1960’larda ortaya çıkan “ye ye” kızları adı verilen pop tarzının en ünlü yıldızı.Altmış yetmiş hatta seksenli yıllarda ülkemizde üne kavuşmuş yabancı şarkıcıların en başında geliyordu.Geçligin idolüydü her giydiği moda oluyor özellikle kapuşonlu gelinliği defalarca kopya edildi.

Bu tarzın özelliği 16-17 yaşlarında hem seksi hem masum imajlı genç kızlar tarafından söyleniyor olması. Lolita kızların pop şarkıları olarak bilinen bu tarzı tüm dünyada en popüler noktaya taşıyan isim olan Sylvie Vartan, “Patate” adlı sinema filmindeki rolüyle ününe ün katmış.
1965 yılında rock yıldızı Johnny Hallyday ile evlenen Vartan, lolita şarkılarıyla tüm Amerika ve Asya’yı dolaşmış ve konserleriyle yıldızı en çok parlayan “ye ye kızı” olarak ünlenmiş. 1968 yılında artık büyüdüğü için oyuncak bebeğini terketmesinden duyduğu üzüntüyü anlattığı şarkısı “Jolie Poupee” bu tarzı en iyi özetleyen şarkılardan biri sayılabilir.

Vartan’ın tüm dünyada gerçek bir yıldız olarak ünlenmesini sağlayan koreografileri ve dans şovları olmuş. Özellikle Fransız ve İtalyan televizyonlarının şov yıldızı haline gelen Vartan, “Cette lettrre-la” ve “ Irresistiblement” adlı hitleriyle Avrupa’nın şarkılarını ezberlediği bir efsaneye dönüşmüş.

Johnny Hallyday ile konserler veren Vartan , 60’ların ve 70’lerin ikonlarından biri. Disko dönemi olan 70’ler ortasında John Kongos şarkısına yaptığı cover “Qu`est-ce qui fait pleurer les blondes?" sanatçıyı ayrıca bir disko yıldızı olarak da parlatmış.

1977 yılında Fransa’da yapımcılığını Maritie ve Gilbert Carpentier’in yaptığı “Dancing Star” adlı televizyon şovuyla, sanatçı büyük ilgi görmüş.evlenip amerikaya gidince müziğe bir süre avrupadaki çalışmalarına ara veren yıldızparise 2004 yılında caz şarkılarıyla tekrar sahnelere döndü.ra veren yıldız, 2004 yılında caz şarkılarıyla tekrar sahneye dönmüş.

Sanatçı şimdilerde yepyeni bir albümle tekrar müzik piyasasına döndü…2005 yılında Dünya Sağlık Örgütü’nün Avrupa’da “Anne ve Çocuk Sağlığı” İyi Niyet Elçisi seçilen Sylvie vartan, Fransa’da hem şarkı söyleyip hem dans eden ilk yıldız olarak Fransız popunun ikonlarından biri olarak kabul ediliyor. Fransız Belçıka ve İsviçre halkı Sylvie Vartan ve ilk eşi johnny hollyday’i her zaman çok sevmiş,gönüllerindeki müzik dünyasının değişmez bir parçası olarak görmüş ve bunuda her fırsatta ispat etmiştir.Üç ay önce ‘’stade de france’’da(dünya futbol şampiyonasının yapıldıgı en büyük stad)üç gün üstüste verdikleri konserde 260 bin seyircinin izlediği yılın en muhteşem olayını yaşadılar ve yaşattılar.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT