Taine & Thrown to the Sun

Tarihler: 17 Eylül 2015 Perşembe ~ 17 Eylül 2015 Perşembe 21:00

Yer: Bronx Pi Sahne

Ücret: Ayakta - 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Terkos Çıkmazı No: 8 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 53 98

Web: http://http://www.bronxpisahne.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 17, 2015 ~ Eyl 17, 2015

Romanyalı progresif death metal dörtlüsü Taine, İstanbullu Thrown to the Sun ile birlikte 17 Eylül'de İstanbul Bronx Pi Sahne'de olacak. Bükreşli grup, son albümleri "Resurrection" turnesi dâhilinde İstanbullu metal dinleyicileriyle buluşacak.

Taine (RO) :

Romanyalı grup Taine, son 20 yılda 300'ün üzerinde konser verdi ve Meshuggah, Kreator, Vader, Napalm Death, Ancient, Sepultura, Obituary, Master, Hypocrisy gibi pek çok grubun açılışını yaptı. Taine ayrıca 30'dan fazla yerel ve uluslararası rock festivalinde sahne aldı. Grup üyeleri çeşitli mecralarda "en iyi davulcu" ve "en iyi canlı performans" gibi çeşitli ödüllere de layık görüldüler.

Taine, Resurrection Tour 2015 dâhilinde, İstanbul'un yanı sıra Bulgaristan, Yunanistan, Sırbistan, Macaristan, Slovakya, Polonya ve Ukrayna'yı da ziyaret edecek.

Thrown To The Sun:

2010'da kurulan progresif death metal grubu Thrown To The Sun, ilk albümü "Of Oceans and Raindrops"u 2011'de, ikinci albümü "Out of Themselves Things Will Come"ı ise 2014 yılının Aralık ayında yayınladı.

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserVe aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserVe aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT