Tamirane On An Island - Pazar

Tarihler: 03 Eylül 2017 Pazar ~ 03 Eylül 2017 Pazar 03 Eylül 2017 18:00

Yer: Bozcaada Ayazma Manastırı

Ücret: Ayakta - 65.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 3, 2017 ~ Eyl 3, 2017
Tamirane On An Island Vol.2 - Bozcaada, Ayazma Koyu Manastır bahçesinde, 3-4-5 Eylül’de, müzik, doğa ve adaseverlerle buluşuyor.

Yıllardır dinlemekten büyük keyif aldığımız alternatif müziğin öncülerinden ve “Don Kafa”, “Halim Yok” gibi şarkıların yaratıcısı Peyk, akustik performanslarıyla ortaya çıkıp elektronik müzikle yoluna devam eden ve sahne performanslarıyla geniş bir dinleyici kitlesine sahip olan Büyük Ev Ablukada, en sevilen şarkılarından oluşan akustik performansıyla aynı sahneyi paylaşıyor. Konserler öncesinde ve sonrasında ise 45’lik setleriyle nostalji uzmanı Murat Meriç ve Muhsin Akgün’ün setleri var. Kaçmaz.

- Biletler sınırlı sayıdadır.- Etkinlik alanına yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.- 7 yaş ve üzerindeki katılımcılar bilete tabidir, 18 yaşının altındaki kişiler ebeveynleriyle birlikte etkinliğe girebilir. 0 - 6 yaş ücretsizdir.- Etkinlikte, profesyonel video ve fotoğraf çekimi yapılması yasaktır. - Etkinlik bileti sadece üzerinde yazan gün için geçerlidir.- Organizatör firma program ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Etkinlik ayakta ve çimlere yayılaraktır.- Bozcaada'ya gelmeden konaklama rezervasyonlarınızı önceden yaptırınız.- Bozcaada'da etkinlik alanına gelirken, toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT