Tara Mamedova - Raperin

Tarihler: 21 Şubat 2016 Pazar ~ 21 Şubat 2016 Pazar 21 Şubat 2016 19:00

Yer: The Mekan

Ücret: - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Atıf Yılmaz Cad. Küçük Bayram Sok. No:1, Kat: 3 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 11 41

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 21, 2016 ~ Şub 21, 2016
The Mekan, 5. yaşını kutlamaya hazırlanıyor! Kürt müziğinin özel sanatçılarından Tara Mamedova ve Raperîn, 21 Şubat'ta The Mekan sahnesinde...

"Ardı arkası kesilmeyen soluk soluğa günlerdeyiz; fakat bütün kötülüklere inat, nefes alıyoruz. İçinde yaşadığımız bugünlerde hemen hemen herkesin moralı ve sinirleri bozuk; sahneler ve mekanlar kapanıyor. En önemlisi ölümler günlük yaşamın parçası haline gelmiş. Bu geçici ve can sıkıcı süreçte The Mekan olarak beş yılı geride bıraktık. Beşinci yılımız dolayısıyla 12-21 Şubat'ta yapacağımız tüm konser ve etkinliklerimize katılan dostlarımıza iyi bir müzik ve çeşitli sürprizler yapmayı, hediyeler vermeyi planladık bir nebzede olsa moral bulalım istedik. Etkinlilerimizin finalinde sahnemizi Kürt müziğinde özel bir yer edinmiş iki özel kadın Tara Mamedova ve Raperin ile kapatıyoruz."

Raperîn
Raperin uzun bir aradan sonra tekrar 21 Şubat Pazar akşamı The Mekan'da Tara Mamedova ile aynı sahneyi paylaşıyor. Geçtiğimiz yıllarda, sosyal medya platformları üzerinden paylaştığı kayıtlarla kısa sürede geniş bir kitleye adını duyuran ve 2012 yılında yayımladığı ilk albümü "Xapînok" ve hemen ardından 2013 yılında Mirady ile yaptığı düet projesi "Tarûmar" ile Kürtçe müziğin sevilen isimleri arasındaki yerini alan Raperîn, ikinci stüdyo albümü "rê~newa" ile sevenlerine enfes bir albüm sundu.

Tara Mamedova
Oyuncu ve müzisyen olan Tara Mamedova, Rusya'da yaşadığı yıllarda Moskova'da birçok tiyatro grubunda oyunlar oynadı. Sanatçı bir annenin kızı olan Mamedova, daha sonra Paris'te muzik hayatına devam etti. Kürt etno-caz müziği üzerine denemeler çalışmalar yaptı. Kürtçe, Rusça, Fransızca ve Türkçe dilleri bilen ve bu dillerde şarkılar söyleyen Mamedova, temel olarak Kürt müziği alanında çalışmalar yapıyor. Aynı zamanda söz yazarı olan ve yazdıklarını besteleyen Mamedova albümünde yer alan birçok şarkının da mimarı...

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT