Taylan

Tarihler: 15 Nisan 2016 Cuma ~ 15 Nisan 2016 Cuma 15 Nisan 2016 22:00

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Bekar Sokak No: 10 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38 - 0530 766 99 78

Web: http://www.masklive.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 15, 2016 ~ Nis 15, 2016
Taylan, 15 Nisan'da Mask Live sahnesinde şarkılarını sevenleriyle birlikte söyleyecek.

Müziğe çok küçük yaşta ailesi Türk Halk müziği ses sanatçısı olan Nihat ve Gülseren Erdağ’dan etkilenerek öğrendiği bağlama ile başlayan Taylan, çocukluk hayalini gerçekleştirerek ilk albümünü hazırladı. Profesyonel olarak ilk konserini 9 yaşında veren genç müzisyen, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu. 

Taylan, çeşitli orkestralarda klasik, pop, arabesk gibi geniş bir müzik yelpazesi içerisinde performaslar sergiledi. Bugüne kadar Türkiye'nin kendi alanlarında star isimleri olan İbrahim Tatlıses, Şebnem Ferah, Özcan Deniz ve Tarkan 'ın orkestralarında onlarla aynı sahneyi paylaştı. Birçok dizinin müziklerinde enstrümanist,vokalist olarak çalışan Taylan, birçok proje icin fikir üretmeye devam ediyor. İlk solo albümü "Aşktandır"ı yakın arkadaşı ve prodüktörü Orçun Çanaklı ile birlikte hazırlayan Taylan, aynı zamanda albümünde yer alan 8 şarkıdan 6'sının söz ve bestesine de imza attı. Diğer 2 şarkıda söz yazarı ve besteci olarak Orçun Çanaklı ve Cihat Öney'in isimlerini gördüğümüz albümde tüm düzenlemeler yine Orçun Çanaklı tarafından yapıldı.

Taylan, albümünün oluşumunu ve içeriğini, "Birbirinden değerli müzisyenlerin hayat verdiği, akustik enstrümanlar ile 90’ lar Türk pop müziğinin rengi ve hissiyatını günümüz soundlarıyla birleştirdiğimiz bir albüm yaptık. Düzenlemeleri bu şekilde kurguladık. Arşivleriniz için ideal bir proje. Tavsiye ederim" diyerek anlattı. Taylan,  albümden  ilk video klibi albümün de isim şarkısı olan "Aşktandır"a  çekti. Yönetmenliğini Ulaş Ülker’in yaptığı video klip Beykoz Kundura Fabrikası'nda kurulan platoda, 50 kişilik bir ekip ile 24 saatte gerçekleşti. Albümün fotoğrafları ise  Uğur Araz tarafından Kilyos Suma Beach'in renkli atmosferinde çekildi. Taylan'ın Bonus Müzik etiketi taşıyan ilk albümü "Aşktandır", 2015 Temmuz’un son haftası tüm dijital platformlar, radyolar ve müzik kanallarında yayında.

- Pdf bilet uygulamasından yararlanan müşterilerin, biletlerini basılı olarak etkinliğe gelmesi gereklidir.- 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT