Teb Band

Tarihler: 18 Aralık 2015 Cuma ~ 18 Aralık 2015 Cuma 18 Aralık 2015 21:00

Yer: Saint-Joseph'liler Derneği

Ücret: - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 18, 2015 ~ Ara 18, 2015
TEB Band, 18 Aralık'ta Saint-Joseph'liler Derneği'nde sahne alıyor.

TEB Band, Mayıs 2014'te grubun solisti Ata Uzunhasan'ın (Yıldız Bankacılık Pazarlama) girişimiyle kuruldu. Bankada tanıştığı herkese "Bir şey çalıyor musun?" diye sorup sohbete başlayan Ata Uzunhasan, bu şekilde TEB Band'in;

- Gitaristi, Onur Terzi’yi (KOBİ Bankacılığı Pazarlama) arayıp "Gitar çalıyormuşsun, grup kuruyoruz. Katılır mısın?" diye sorarak;
- Bas gitaristi, Efe Arat'ı (Dış İlişkiler, Ankaralı Hard Core/Punk grubu Something's Wrong!'un solisti) "Senin mutlaka bir müzik geçmişin vardır" diyerek ve
- Davulcusu, Yetkin Güntürk'ü (CRM, İzmirli cover grubu Kanca'nın davulcusu) bir eğitim sırasında tanıyarak gruba kattı.

Halihazırda TEB'den ayrılan, saksafonda Stephane Haessler ve back vokalde Zeynep Çalışkan da grubun kuruluşunda benzer şekilde yer aldılar.

TEB Band ilk olarak TEB yılbaşı partisinde, daha sonra Ofisten Sahneye Yarışması’nda, son olarak da TEB Akıl Fikir buluşmasında sahne aldı. 

Katıldığı ilk yarışmadan 3 ayrı birincilikle ayrılan TEB Band, back vokale Didem Bilgin'i (Genel Müdürlük Kontrol) ve klavyeye Kerem Kahyaoğlu'nu (Şubeler Operasyon) katarak TEB'i temsil etmeye devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT