Techno Taverna Istanbul

Tarihler: 03 Aralık 2011 Cumartesi ~ 03 Aralık 2011 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: The Hall

Ücret: 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, The Hall

Adres: İstiklal Cad. Küçükbayram Sok. No:7 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 87 37

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 3, 2011 ~ Ara 3, 2011

Techno Taverna, 2009 yılında Berlin’deki bir fabrika loftunda Yunan elektronik müzik sanatçılarını desteklemek üzere başlayan komik bir parti teması. Techno Taverna gecelerinin ünü Berlin’de kısa sürede yayıldı ve Berlin underground parti dünyasının önemli noktalarından biri haline geldi. Fabrika kapandıktan sonra Watergate Club’a taşınan parti serisi, hızını kesmeyerek Hamburg, Atina, Kopenhag, Barcelona gibi şehirlere de sıçradı. Bu çılgın serinin İstanbul ayağı ise, Tigerskin’in live performansı eşliğinde, 3 Aralık Cumartesi günü The Hall Urban Style’da yapılacak. Müzik ve parti canavarlarına duyurulur!

Tigerskin

Tigerskin aka Alex Krüger aka Dub Taylor aka Korsakow ismi her zaman elektronik müzik dinleyicilerinin kalbinde önemli bir yere sahip olmuştur. Çeşitli isimler ve projeler altında hayata geçirdiği diskografisi belki de bulunabilecek en büyük elektronik müzik diskografilerindendir. Parçaları her zaman dünyanın en iyi compilation albümlerinde ve dünyanın en iyi DJ'lerinin çantalarında yer alan Tigerskin, en çok ayağının yere basan bir adam olmasıyla övünüyor. Kendinizi her an onunla birlikte bir bira eşliğinde dünya meselelerini tartışırken bulabileceğinizi söylüyor. Tigerskin, 3 Aralık Cumartesi günü Techno Taverna gecesinde özel “live” performansıyla karşımızda olacak.

Ptolie

1993’de elektronik müzik ve DJ'lik ile tanışan Ptoile’in hayatı 2001’de Paris’e taşınıp, Lizard Lounge’da çalışmaya başlamasi ile değişti. Burada hali hazırda Trenton plak şirketi üzerinden elektronik müzik sanatçılarını promote eden Reynolds ile tanıştı ve 2005 yılında Trenton ile çalışmak üzere Berlin’e taşındı. Sonra zor durumdaki Lübnan dikkatini çekti ve oraya taşınarak kısa sayılmayacak bir süre Beyrut’ta yaşadı. Burada hem DJ'lik yaptı, hem de tüm dünyadan M.A.N.D.Y, Oliver Koletzki, Ewan Pearson, Tobi Neumann gibi bir çok uluslararası DJ’in destek verdiği Kızıl Haç organizasyonlarına imza attı. Yıllar içinde soundu French House’dan Minmal Techno’ya evrilse de, setlerinde halen funk ve soul duymak mümkün.

www.thehallistanbul.com
www.urbanbugtr.com
www.solarbeach.org
www.twitter.com/thehallevents
www.twitter.com/urbanbugoffical
- 18 yaş sınırı vardır. - Bilet fiyatına bir yabancı içecek dahildir. - Kapı açılış 22:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT