Technotronic

Tarihler: 10 Aralık 2011 Cumartesi ~ 10 Aralık 2011 Cumartesi - Saat: 01:00

Yer: 360istanbul

Adres: İstiklal Cad. Mısır Apt. K:8 No:32/309 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 10 42

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 10, 2011 ~ Ara 10, 2011

İstanbul ‘Pump Up The Jam’ diye bağıracak!
Müzik Dünyasında Devrim Yaratan TECHNOTRONİC Türkiye’de İlk Kez 360istanbul’da!

Bir nesil onlarla büyüdü. Yaptıkları müzikle ve tarzlarıyla bir döneme damga vurdular. Her parçaları bir hitti ancak ‘Pump Up The Jam’ efsane oldu. MC Eric ile 90’lı yıllarda müziğin ve dansın ikonu olan Technotronic, 10 Aralık Cumartesi gecesi eğlenmek ve eğlendirmek için 360istanbul sahnesinde!

Dünyada müzik listelerini alt üst eden Technotronic’in aradan geçen uzun yıllara rağmen dünyanın her yerinde insanları harekete geçirecek unutulmaz müziklerini yaratan MC Eric, dans pistlerinde bambaşka bir yere sahip. ‘Get up’, ‘Move This’, ‘Pump Up The Jam’ gibi uluslararası müzik sektöründe çığır açmayı başaran hitleriyle fenomen haline gelen DJ ve yapımcı MC Eric muhteşem kariyeri, yenilikçi müzikleri ile ilk kez Türkiye’de 360istanbul’da performans sergileyecek.

90’lı yıllarda birçok hite imza atan Technotronic, Pump Up The Jam ile 14.000.000 üzerinde satış başarısı yakaladı. Başarılarına ve yenilikçi performanslarına solo çalışmalarla da devam eden MC Eric, Jeff Beck, Maxi Priest ve Capleton ile birlikte çalıştığı çok beğenilen solo albümlerine imza attı. Dünya dans pistlerinden müziğini bugün de eksik etmeyen ve geniş bir elektronik müzik yelpazesine sahip Eric, modern teknikleriyle solo çalışmalarında da büyük başarı yakaladı.

Pump Up The Jam’in 20. yıldönümü kutlama turnesinde bir araya gelen Technotronic, yıllar sonra hayranlarının büyük ilgisi ile karşılandı. Bu anlamlı turnenin ardından MC Eric Hırvatistan, Belçika, Portekiz, İngiltere gibi Avrupa’nın birçok ülkesini kapsayan solo turnesine Güney Amerika ile devam etti.

DJ kabininin arkasında sergilediği birçok farklı müzik tarzına hakim performansları ve herkesin bir anda kendisini dans pistinde bulacağı yüksek enerjisiyle bir efsane daha 360istanbul sahnesinde olacak. Tüm dünyayı müzikleriyle ayağa kaldıran Technotronic’in, 10 Aralık Cumartesi gecesi 360istanbul’da neler yapabileceğini bir düşünün.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT