Tekfen Filarmoni Orkestrası

Tarihler: 09 Haziran 2012 Cumartesi ~ 09 Haziran 2012 Cumartesi - Saat: 20:00

Yer: Aya İrini Müzesi

Ücret: 5. Kategori - Balkon - 134.00 TL, 1. Kategori - 90.00 TL, 2. Kategori - 67.50 TL, 3. Kategori - 45.00 TL, 4. Kategori - Öğrenci - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Aya İrini gişe.

Adres: Topkapı Sarayı 1. Avlu Sultanahmet İstanbul Fatih İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 9, 2012 ~ Haz 9, 2012

40. İstanbul Müzik Festivali, 31 Mayıs - 29 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Saim Akçıl şef
Yurdal Tokcan ud
Ercan Irmak ney
Göksel Baktagir kanun

Program daha sonra açıklanacaktır.

Tekfen Filarmoni Orkestrası, namı diğer 3 Denizin Sesi... Müzisyenlerin üç farklı bölgeden gelmesinin yanı sıra orkestranın bu isimle anılıyor olmasının altında kuruluş amacı da yatıyor: farklılıkların bir arada var olabildiği ve hatta bundan da güç alarak müziğin barışın seslerinden biri olduğunu göstermek.

Saim Akçıl yönetimindeki topluluk özgün yorumları ve konuk solistleriyle özellikle geleneksel enstrümanları ön plana çıkararak verdiği konserlerle 20 yıldır ülkemizin sanat hayatına büyük zenginlik katıyor. 23 ülkenin seçkin müzisyenlerini bir araya getirerek barış adına ortak bir dil yaratan orkestra, müziğin barışın seslerinden biri olduğunu gösteriyor hepimize. Klasik müzik repertuarının başyapıtlarının yanı sıra temsil ettiği coğrafyanın yerel müzik aletleri için bestelenen yapıtları da seslendiren orkestra, pek çok özel projeye imza atıyor. Yayınladıkları kayıtlar ve yurtdışı turneleriyle seçkinleşen TFO festivale konuk olduğu her konserde müzikseverlere farklı bir deneyim yaşatıyor. Orkestranın sürekli şefi Saim Akçıl yönetimindeki bu konserde Tekfen Filarmoni ülkemizin önde gelen geleneksel müzik ustalarından udi Yurdal Tokcan, neyzen Ercan Irmak ve kanuni Göksel Baktagir’le dinleyicilere yepyeni bir deneyim sunacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT