Tektekçi’de Shot’lara Birol Namoğlu Eşlik Ediyor

Tarihler: 12 Şubat 2014 Çarşamba ~ 12 Şubat 2014 Çarşamba

Yer: Tektekçi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 12, 2014 ~ Şub 12, 2014

Gripin grubunun solisti, Türk rock müziğinin en önemli seslerinden Birol Namoğlu, 12 Şubat Çarşamba gecesi, Tektekçi Beyoğlu’nda kendi sevdiği Türkçe rock parçalarını çalmak için DJ kabinine geçiyor.

Gece hayatının nev’i şahsına münhasır ismi Tektekçi, 12 Şubat Çarşamba gecesi, Gripin grubunun solisti Birol Namoğlu’nu ağırlıyor. Türk rock müziğinin en önemli seslerinden Namoğlu, Tektekçi Beyoğlu’nda kendi sevdiği Türkçe rock parçalarını çalmak için DJ kabinine geçiyor.

Amatör olarak müziğe başladığı 1994 yılından bu yana dünyanın ve Türkiye'nin müzik sahnesini çok yakından takip eden Birol Namoğlu, Tektekçi ekibinin ricasını kırmayarak bu kez sesiyle değil seçtikleriyle müzikseverlerle buluşuyor.

Şubat ayının son haftası Gripin’le bir aylık bir ABD turnesine yelken açmaya hazırlanan Birol Namoğlu, 12 Şubat Çarşamba gecesi Türkçe rock parçalarıyla Tektekçi Beyoğlu'nda.

Bilgi için: info@tektekci.com.tr / 0533 774 74 60

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT