Temas ve Sıcak

Tarihler: 10 Nisan 2013 Çarşamba ~ 10 Nisan 2013 Çarşamba Saat: 21:00

Yer: Kadıköy Sahne

Ücret: 1. Kategori - 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Osmanağa Mah. Kırtasiyeci Sok. No:25 E Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 550 04 92

Web: http://http://www.kadikoysahne.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 10, 2013 ~ Nis 10, 2013

21:00 DJ set: Ozzy
21:30 Sıcak
23:00 Temas

Temas

Alper Fıratlı (Vokaller, Melodika), Altuğ Özgün (Davul), Murat Kanlı (Bas), Savaş Ateşoğlu (Gitar) ve Tolga Yükseloğlu (Gitar)’dan oluşan Temas, ilk albümü "Hayata Dokun”u 2009'da yayınlamıştı. Albümün yayınlanmasından kısa süre sonra vokalist değişikliği ile kadrosuna Ankara’nın önemli sesi Alper Fıratlı’yı dahil eden Temas, üç klip ve sayısız canlı performansın ardından ikinci albüm için 2011’de stüdyoya kapanmıştı. 

Yaratım süreci Türkiye’nin saygın müzisyenlerinden Demirhan Baylan prodüktörlüğünde gerçekleşen “Bana Bir Yalan Söyle”, grubun gündelik hayattan kollektif kaçış olarak tanımladığı müzikal yolculuğunda önemli bir köşe taşı olarak karşımıza çıkıyor. Albümün kayıtları Ergin Özler yönetiminde Deneyevi’nde, mix ve masteringi ise Kevin Antreassian tarafından New Jersey Backroom Studios’da yapıldı.

Modern rock soundu ve çarpıcı aranjmanları ile dikkat çekenalbümde tüm söz ve müzikler Temas’a ait. Albümde başarılı sanatçı Aydilge ile deneyimli müzisyenler Dinçer Tuğmaner, Fuat Güney ve Umut Uslusoy’un katkıları bulunmakta.

Müzik dışında her biri profesyonel kariyerine devam eden, farklı alışkanlık ve beğenilerini ortak bir potada eriten Temas üyeleri, umut,hüzün, mutluluk, yalnızlık, zaman ve zamansızlık gibi temaları çarpıcı sözlerle hikayeleştiriyor. Garip gerçeklerin peşimizde olduğu bir dünyada, Temas dinleyicilerini masalları denemeye davet ediyor. 

“Bana Bir Yalan Söyle” Eylül 2012’de We Play etiketiyle dinleyicileri ile buluştu. 

http://www.twitter.com/temasonline

Sıcak

Kemal Çetkin (Vokal & Gitar)
Berk Kılıç (Gitar & Vokal)
Doğucan Hanegelioğlu (Bas Gitar & Vokal)
Taner Öztonbul (Davul)

2007 yılından günümüze etkilendiği müzik tarzlarında çeşitli değişimler ve yenilenmeler yaşayan Sıcak grubu kadrosu, 2010 yılında son halini almıştır. Grup geçmişten bugüne etkilenilen (Arabesk, Pop Müzik, Metal, Klasik Müzik, Country, Klasik Rock, Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği vb.) tarzların öncülüğünde beste çalışmalarını sürdürmüştür.

Performanslarında da canlı ve dinamik olmaya özen gösteren grup şamatayı da elden bırakmamaktadır.Grup hali hazırda internet aleminde yayınlanmakta olan besteleri dışında kayıt aşamasındaki birçok bestesini de yakında dinleyicilerin beğenisine sunacaktır.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.
- Bu etkinlik için bir oturma düzeni yoktur.
- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT