Teo Gheorghiu - İstanbul Resitaller

Teo Gheorghiu - İstanbul Resitaller

Tarihler: 14 Kasım 2017 Salı ~ 14 Kasım 2017 Salı 14 Kasım 2017 20:00

Yer: Sakıp Sabancı Müzesi the Seed

Ücret: 1. Kategori - 200.00 TL 2. Kategori - 180.00 TL 3. Kategori - 150.00 TL 4. Kategori - 130.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sakıp Sabancı Cad. No:42 Emirgan Sarıyer İstanbul

Telefon: 012 277 22 00

Faks: 0212 229 49 14

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 14, 2017 ~ Kas 14, 2017
Dünyanın Dört Bir Yanından Sıra Dışı Virtüözlerle Bugüne Kadarki En Zengin Sezon Sizleri Bekliyor!

İstanbul Resitalleri'nin ilk kez 16 yaşında dahi bir piyanist olarak ağırladığı TEO, aradan geçen yaklaşık 10 yılda dünya piyanistler liginde yer almak için ciddi bir yol katetti. Bugün dünyanın önemli salonlarında sahneye çıkan İsviçre'li sanatçı, günümüz genç kuşağın gözde piyanistlerinden!

2004 yılında kazandığı San Marino Uluslararası Piyano Yarışması ve 2005 yılında kazandığı Franz Liszt Uluslararası Piyano Yarışması'nın ardından yıldızı parlayan dahi piyanist, 2009'da Deutsche Grammophon etiketiyle ilk albümünü yayınladı. 2010 yılında Bürger for Beethoven Society' tarafından Beethoven'ı en iyi yorumlayan solist veya orkestra şeflerine verilen 'Beethoven Ring' ödülüne layık görüldü. 'Beethoven Ring' daha önceki yıllarda Gustavo Dudamel, Julia Fischer ve Lisa Batiashvili gibi isimlere verilmişti.

Müzik eğitimine Londra'da Purcell School, Philadelphia'da Curtis Institute ve yine Londra'da Royal Academy of Music'te devam eden Teo'nun 2006 yılında çekilen piyano dehası bir çocuğun hayatının anlatıldığı Vitus adlı sinema filminde baş rol oyuncusu olarak yer alması da onun dünya çapında bilinirliğine önemli bir katkıda bulundu.   

Zürich Tonhalle konserini dünyanın önemli salonlarında verdiği konserler takip etti. Özellikle Londra'da Queen Elisabeth Hall, Royal Festival Hall, Barbican Centre ve Royal Albert Hall ve Washington'da Phillips Collection resital ve konserler verdiği salonlar arasında ilk akla gelen isimler. Sanatçı New York'tan Paris'e, Tokyo'dan St Petersburg'a uzanan bir yelpazede dünyanın dört bir yanında sahneye çıkıyor. 

Aynı sahneyi paylaştığı orkestralar arasında ise Tokyo Senfoni Orkestrası, Basel Senfoni Orkestrası, Cenevre Oda Orkestrası, Utah Senfoni Orkestrası, Zürich Oda Orkestrası, Tokyo New City Orkestrası ve Bern Senfoni Orkestrası gibi orkestralar yer alıyor. Howard Griffiths ve Andrey Boreyko gibi şefler de Teo'nun aynı sahneyi paylaştığı isimler arasında. Lucerne Festivali, Mecklenburg Vorpmmern, Beethovenfest Bonn, Rostock, Enescu ve Dvorak Prag festivalleri de Teo Gheorghiu'nun davet edildiği festivallerden bazıları. Sanatçı, 2015'te Sony Classical etiketiyle yayınlanan son albümünde Schubert ve Liszt seslendirdi.

İstanbul Resitalleri 2017-2018 Sezonu diğer konserleri için lütfen tıklayınız.

İstanbul Resitalleri “Sıradışı Sanatçılar” Demektir.

-Resitaller, tam belirtilen saatte başlar ve kapılar kapanır.-Alkış arasında kapılar açılmaz. -Geç kalan konuklar resitalin ikinci yarısını izleyebilirler.-Ara verilmeyen resitallerde bu uygulama yapılamamaktadır. -Konukların resital başlama saatinden en az 30dk. önce salonda bulunmaları önerilir.  -İstanbul Resitalleri, tarih sanatçı ve yer değişikliği yapma hakkını saklı tutar. -12 yaşından küçükler alınmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT