Teoman

Tarihler: 05 Ekim 2017 Perşembe ~ 05 Ekim 2017 Perşembe 05 Ekim 2017 21:00

Yer: Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi

Ücret: Protokol - 400.00 TL 1. Kategori - 200.00 TL 2. Kategori - 160.00 TL 3. Kategori - 140.00 TL 4. Kategori - 110.00 TL 5. Kategori - 90.00 TL 6. Kategori - 60.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Taşkışla Cad. Harbiye Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 86 03

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 5, 2017 ~ Eki 5, 2017
“Muud’una göre özgürce müzik”
Müziğin sesi Muud ile Harbiye’de yükseliyor! Teoman, 5 Ekim Perşembe günü Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde!

Türk rock müziğinin en başarılı şarkıcı-söz yazarlarından Teoman, Atlantis Yapım ve Avrupa Müzik iş birliğiyle gerçekleşen ”Muud Harbiye Açıkhava” konserleri kapsamında 5 Ekim Perşembe günü Harbiye Açıkhava’da sevenleriyle buluşuyor.  

Müzik kariyerine 1986 yılında Mirage adlı grupta vokal yaparak başlayan Teoman, 1996'da başlayan solo kariyeri öncesi Mavi Sakal, Indians, Black Rose ve Işığın Yansıması gibi gruplarda çalıştı. Kendi adını taşıyan ilk albümü, aynı yıl içinde Roxy Müzik Yarışması'nda En İyi Beste Ödülü'nü kazanan Ne Ekmek Ne De Su parçasının yanı sıra Papatya ve Sessiz Eller gibi önemli besteler de içeriyordu. 1998'de Universal Müzik ve NR1 Müzik etiketiyle yayınlanan O ise albüme adını veren şarkı dışında Sus Konuşma, Yağmur ve Gemiler'le ön plana çıktı. Üretkenliğini sürdüren Teoman, 2000 yılında Onyedi'yi sevenleriyle buluşturdu. Bu albümde de Paramparça, 17, Rüzgar Gülü, Uykusuz Her Gece, İki Yabancı, Zamparanın Ölümü ve Sürpriz gibi o dönem hit olan, ileride ise klasik statüsüne yükselecek birçok parça yer alıyordu. 

2001'de gelen Gönülçelen'le Teoman iyiden iyiye bir kent ozanı olarak adlandırılmaya, şarkıları ise İstanbul'la özdeşleştirilmeye başladı. Bu albümde yer alan Gönülçelen, Anlıyorsun Değil Mi?, İstanbul'da Sonbahar, İstasyon İnsanları ve Hayalperest gibi şarkılar, ilerleyen yıllarda da en sevilen şarkılarından olmaya devam etti. 2003, sanatçının kendi adını taşıyan ikinci bir albüm yayınladığı yıldı. Albümde Senden Önce..., Kupa Kızı ve Sinek Valesi ve Rapsodi İstanbul'a ek olarak Cem Karaca'yla özdeşleşen Resimdeki Gözyaşları'nın bir cover'ı bu albümde yer almaktaydı. 

Teoman'ın 6. stüdyo albümü, içinde Güzel Bir Gün, Duş ve Bugün'ü barındıran En Güzel Hikayem'di (2004). 2006'da Renkli Rüyalar Oteli'ni yayınladı ve albüme adını veren parçanın yanı sıra Aşk Kırıntıları ve Kim? ile ön plana çıktı. Bu albümden sonra verdiği 3 yıllık ara, İnsanlık Halleri adlı içinde Sevişirdik Bazen, Çoban Yıldızı, Ruhun Sarışın ve 1 Kadın 1 Erkek'ı barındıran, Mavi Kuş ile Küçük Kız'la uzun yıllardır hayran olduğu ve birlikte çalıştığı Bülent Ortaçgil'e selam gönderen başarılı albümü yapmasına yardımcı oldu.İlerleyen yıllarda Aşk ve Gurur (2011), Eski Bir Rüya Uğruna... (2015) ve İki Aşk (2016) adlı albümleri yayınlayan Teoman, 2011'de bırakmaya karar verdiği müzikten fazla uzak kalamayarak hayranlarını sevindirdi. 

Bu albümlere ek olarak Best of Teoman (2004) ve Yavaş Yavaş (2014) adlı iki toplama albüm yayınlayan sanatçı, Söz Müzik Teoman (2008) albümüyle de diğer müzisyenlerce onore edildi. Müzik kariyerinin dışında Mumya Firarda ve Romantik filmlerinde rol alan, Balans ve Manevra'yı ise yazıp yöneten Teoman, sanatçı kimliğinin yanı sıra kendine özgü tarzıyla da ülkemizin ön plana çıkan figürlerinden biri konumunda.

Muud Harbiye Açıkhava Konserleri'nde Türk Telekom Prime müşterilerine özel %25 indirimden yararlanmak için PRIME HARBIYE yazıp 6262'ye gönderin.

* Her kullanıcı bu konser için yalnızca 2 bilet alma hakkına sahiptir.

- 8 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 8 yaş ve üzeri bilete tabidir.- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.- Protokol, 4 sıradan oluşmaktadır. Protokol bileti alan katılımcılara 3. sırada yer verilmektedir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT