Terrordrome

Tarihler: 04 Şubat 2011 Cuma ~ 04 Şubat 2011 Cuma - Saat: 20:30

Yer: Rock n Rolla Bar

Ücret: 10 TL

Nereden Alınır: Rock n Rolla Bar

Adres: Bekar Sok. 14/2 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 4, 2011 ~ Şub 4, 2011

Metaltr 6 Yıl Konserleri Terrordrome Türkiye`de

2000 yılından bu yana underground death metal sahnesinde boy gösteren Terrordrome ilk kez Türkiye’ye konuk oluyor. Klasik death metal öğelerini, kendilerine has teknikleriyle süsleyen Terrordrome’u müziklerine kattıkları Akdeniz tınıları ile diğerlerinden ayırmak mümkün. Kuruldukları günden bu yana yeniliğe açık müzikal yaklaşımlarını takip edenlerin sayısı günden güne artan grubun İstanbul ziyaretleri türe gönül veren dinleyicilerin kaçırmaması gereken bir etkinlik olarak duruyor.

Geceyi daha değerli kılan gecenin ev sahibi niteliğindeki DECAYING PURITY ve BIOCRIME … Bu konser ikinci albümü üzerinde çalışan DECAYING PURITY’i izleyebilmek için büyük bir şans. Çünkü onların sahne üzerinde ne yapabildiklerine şahit olmayı bu türü dinleyen her dinleyici hak ediyor. Bunun yanında geceyi açacak olan ve yeni yılda çalışmalarına hız vermeyi planlayan BIOCRIME ise bu konudaki çalışmalarının başlangıcı için o gün sahnede olacak.

Uzun lafın kısası iki komşu ülkenin bu tarzdaki en önemli gruplarından üç tanesini arka arkaya izleyebileceğiniz bu aksiyon dolu gecenin bir parçası olmalısınız !

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT