Test

Tarihler: 24 Ekim 2003 Cuma ~ 25 Ekim 2003 Cumartesi - Saat: 20:00

Yer: Shaman World Music & Club

Ücret: Cuma-C.tesi: 15.000.000 Tl. (1 yerli içkidahil)

Nereden Alınır: Shaman

Adres: Sıraselviler Caddesi No:49 Taksim Taksim İstanbul

Telefon: 0212 249 96 06

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 24, 2003 ~ Eki 25, 2003
Sincopa, 24-25 Ekim Cuma ve Cumartesi akşamları Shaman`da sahne alıyor. Saat: 20.00 / 04.30
1994`te kurulan grup; nueva trova, boleros, guaranchas, merengue gibi türleri bulabildiğimiz geleneksel Küba müziğinin en önemli temsilcilerinden. Öyle ki; Sincopa bugün Küba Hükümeti`nin ülke müziklerini yurt dışında temsil edebilecek grupların sahip olduğu "Niveau 1" yetkisine sahip ender gruplardan. Yedi kişiden oluşan grubun liderliğini Delfin Ramos Bridon yapıyor. Andrés Rivero Cardenas ve Leonardo Perez Badano ise Sincopa`nın iki perküsyonisti. Basçı Willian Tamayo Tamayo ise Küba`nın en tanınmış müzisyenlerinden biri. Nider Santiesteban Pupo piyanosuyla birçok gruba eşlik ettikten sonra şimdi Sincopa`nın piyanosunda parmak izlerini bırakıyor. Grubun gitaristi mükemmelliyetçiliğiyle Küba`da nam salmış Inaudi Cruz Sanchez. Sincopa`nın vokal yükünü Odalmis Cabello Morales çekiyor. Gruba katılmadan önce tek başına çalışan Morales, çekiciliği ve güzel sesiyle Sincopa`nın olmazsa olmazlarından.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT