Test

Tarihler: 06 Kasım 2003 Perşembe ~ 06 Kasım 2003 Perşembe - Saat: 20:00

Yer: Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı

Ücret: 33.500.000 TL - 27.000.000 TL - 17.000.000 TL

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 454 15 55, www.biletix.com ve Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı

Adres: Harbiye Şişli İstanbul

Telefon: 0212 296 30 62

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 6, 2003 ~ Kas 6, 2003
Van Cliburn Uluslararası Piyano Yarışması Altın Madalya sahibi STANISLAV IOUDENITCH BORUSAN İSTANBUL FİLARMONİ ORKESTRASI İLE BİRLİKTE
Gürer Aykal yönetimindeki Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası Kasım ayında dünyanın seçkin piyanistleri arasında yerini alan Stanislav Ioudenitch`i solist olarak ağırlıyor.
Çok renkli, zengin stili ve gelişmiş çizgisi ile 11. Van Cliburn Uluslararası Piyano Yarışması`nda altın madalya kazanan sanatçı, gerçekleştireceği iki konserde Çaykovski`nin 1 numaralı piyano konçertosunu seslendirecek. Programda Brahms`ın 4 numaralı senfonisi de yer alıyor.
5 Kasım Çarşamba günü Kadıköy Halk Eğitim Merkezi, 6 Kasım Perşembe günü Lütfi Kırdar Konser Salonu`nda yapılacak konser saat 20.00`de başlayacak.
"En İyi Oda müziği" dalında ünlü Takacs Quartet ile birlikte çalarak Steven de Groote anısına verilen özel ödülü alan Stanislav Ioudenitch Özbekistan, Taşkent doğumlu… Sahip olduğu güçlü ve sağlam müzisyen kişiliği ile döneminin diğer genç sanatçılarından ayrılan Ioudenitch, Busoni, Kapell ve Maria Callas yarışmalarında yüksek ödüller aldı. Sanatçı, Münih Filarmoni Orkestrası, Philharmonie der Nationen ve Washington DC Senfoni Orkestrası eşliğinde Almanya, İngiltere, Finlandiya, Yunanistan, İtalya, İspanya, Amerika ve Rusya`da konserler verdi.
Van Cliburn yarışmasında kazandığı altın madalyadan sonra Avrupa turnesine çıkan Ioudenitch 2003 Nisan ayında Carnagie Hall`da Syracuse Senfoni Orkestrası eşliğinde Çaykovski`nin 1 numaralı piyano konçertosunu seslendirdi.
İspanya ve İtalya`da eğitim alan Stanislav Ioudenitch 2002 yılında Theo Lieven Akademisi Uluslararası Piyano Vakfı`nda bu güne kadar davet edilmiş en genç eğitmen olarak "master klas" gerçekleştirdi. Sanatçı Missouri Park Üniversitesi`nde piyano eğitimi veriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT