Test

Tarihler: 19 Kasım 2003 Çarşamba ~ 19 Kasım 2003 Çarşamba - Saat: 20:00

Yer: Akbank Kültür ve Sanat Merkezi

Ücret: Tam: 8.000.000 TL. Öğrenci: 4.000.000 TL.

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 454 15 55, www.biletix.com ve Akbank Kütlür Sanat Merkezi

Adres: İstiklal Cad. No:16 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 19, 2003 ~ Kas 19, 2003
Flüt: Elif YURDAKUL
Bilkent Üniversitesi/ Müzik ve sahne sanatları Fakültesinden 2001`de mezun olan sanatçı "1999 Viyana Müzik Semineri"nde Prof. Jean Michel Tanguy ile çalışmış düzenlenen yarışmada "Kimiko-Sato" birincilik ödülü kazandıktan sonra 2001`de "British Council`ın düzenlediği "Yılın Genç Müzisyeni Yarışması`nda ikincilik ödülünü kazanarak İngiltere/Manchester" Royal Northern College Of Music`de Peter Lloyd ve BBC Filarmoni Solo flütçüsü Richard Davis ile çalışarak üç ay lisansüstü eğitim almıştır. M.S.Ü. Dev.konservatuarında Prof. Vieri Bottazzini ile Master programını sürdüren Elif Yurdakul İDSO, CRR orc. ve Borusan Filarmoni orc. Konserlerinede katılmaktadır.
Piyano: Prof. Metin ÜLKÜ
Mimar Sinan Üniversitesi Piyano bölümünde Ögretim Üyesidir. Judith Ulug ve Gulsin Onay`la, Yurtdisinda ise Nikita Magalof ,Eduardo Varcelli,Carl Seemann gibi onemli piyanistlerle calismistir.Ilhan Usmanbas,Adnan Saygun gibi onemli Turk Bestecilerin eserlerinin ilk seslendirilislerini gerceklestirmistir.Genc Turk bestecileri yaninda, Solo piyano ve oda muzigi calismalarini surdurmektedir.
Gitar: Erhan Birol
Erhan BİROL M.S.Ü. Dev.Konservatuarında Soner Egesel ile yüksek lisansa devam etmektedir. Birçok solo ve oda müziği konserleri veren Erhan Birol, Bülent Ergüden, Kağan Korad, Thomas Müller, Hobstock, Diaz Celin Romero gibi gitarcılarla da çalışmıştır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT