Test

Tarihler: 20 Kasım 2003 Perşembe ~ 20 Kasım 2003 Perşembe - Saat: 19:00

Yer: Yapı Kredi Kültür Merkezi Turkcell Binası

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: Yapı Kredi Kültür Merkezi

Adres: Meşrutiyet Cad. Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 47 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 20, 2003 ~ Kas 20, 2003
CAZ KONSERİ: Ela Kori Mu
3 yıl önce Yurdal Çağlar (gitar), Özgür Salıcı (kontrbas) ve Erdem Göymen (davul) tarafından kurulan ve stüdyo ortamında gelişen Ela Kori Mu grubu, son bir yıl içerisinde Eskişehir Anadolu Üniversitesi Amatör Caz Müzisyenleri Festivali, İstanbul Uluslararası Caz Festivali Genç Caz Etkinliği gibi organizasyonlarda verdikleri konserlerle tanındı. Grubun kendi bestelerinden oluşan müziği, tematik bir fikirden yola çıkıyor, fakat temaya bağımlı kalmaksızın, Funk ve Drum’n Bass gibi türlerin ritmik kurgularından da beslenen, doğaçlamalarla çeşitlenen ve zenginleşen bir yapı arz ediyor. Grubun performanslarının enerjisi ve sürprizli yapısı, doğaçlamaya ve grup içi etkileşime verdikleri önemden besleniyor; neticede ortaya dinamik ve doyurucu bir müzik çıkıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT