Test

Tarihler: 15 Kasım 2003 Cumartesi ~ 15 Kasım 2003 Cumartesi - Saat: 23:30

Yer: Ortaköy Hayal Kahvesi

Ücret: 15.000.000 TL.

Nereden Alınır: Ortaköy Hayal Kahvesi

Adres: Ortaköy Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 259 89 11

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 15, 2003 ~ Kas 15, 2003
ürkiye’de alternatif rock’ın en son temsilcilerinden olan Pi grubu, son konserini 15 Kasım Cumartesi akşamı, saat 23:30’da Ortaköy Hayal Kahvesi’nde gerçekleştiriyor. Kerim Koyunoğlu, Erkin Bayram, Berk Kula ve Hakan Hamurkaroğlu’ndan oluşan Pi’ye konserlerinde konuk müzisyen olarak Ertan Pedirik (dayı), Tuğrul Yeşilbağ (Eelektro gitar) ve çellosuyla Damla Aydın eşlik ediyor.
Pi, ilk kez 2000’de biraraya geldi, ardından geçtiğimiz aylarda, ‘Herşey Zor’ (Nisan-2003) adıyla ilk albümlerini müzikseverlerin beğenisine sundu. Albümün tükenen ilk baskısını yenilerken kapağı ve görsel imajınıda değiştiren ve yenileyen Pi, ikinci albüme hazırlık öncesinde ilk albümleriyle daha geniş kitleler ile buluşmaya hazırlanıyor.
Önceleri cover parçalar seslendirerek yola çıkan Pi grubu, zamanla kendi bestelerini yapmaya başladı ve ilk olarak Show TV`de yayınlanan ‘Sing Your Song’ adlı yarışmaya katılarak ve finale kalarak adını duyurdu (2002). Türk alternatif Rock müziğine yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen Pi’nin Her Şey Zor albümünde yer alan tüm parçaların besteleri Erkin Bayram’a (gitar), sözleri Hakan Hamurkaroğlu’na (vokal) ait. Toplam dokuz parça ve bir remiks ve bir parça farklı versiyon çalışmanın yer aldığı albümde sırasıyla parça isimleri: “Her Şey Zor”, ”Çok Da Umrumda”, “Yağmur Öncesi”, “Dönme Bir Daha”, “Rüzgar”, ”Yok Gibi”, “Zorlama”, “Düşlerde”, “Çığlıklar”, ”Rüzgar” (Remix) ve ” Her Şey Zor V.2”. Rüzgar’da (Remiks) keman ve darbuka Ertan Pedrik (Dayı). Albümün yapım şirketi Eser Baba Production, dağıtım Emi-Kent, kayıt stüdyosu Ora Music, Mastering Stüdyosu İTÜ Müzik İleri Araştırmalar Merkezi, Mastering Pieter Snapper (İTÜ MİAM). Albüm yenilenen kapak ve basın fotoğraflarını Murat Sargın (Fabrika) çekti.
Ayrıntılı bilgi için: www.herseyzor.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT