Test

Tarihler: 18 Kasım 2003 Salı ~ 18 Kasım 2003 Salı - Saat: 20:00

Yer: Balo New Yorker

Ücret: 50.000.000 TL - 22.500.000 TL

Nereden Alınır: Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 454 15 55, www.biletix.com ve Balo New Yorker

Adres: İstiklal Cad. Balo Sok. No.: 6 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 95 15

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 18, 2003 ~ Kas 18, 2003
Jay Leonhart (Kontrabas, Vokal), Ted Rosenthal (Piyano), Joe Cohn (Gitar)
Jazz & Yemek
Jay bugüne kadar tarihteki büyük caz sanatçılarının hemen hepsiyle birlikte çalmasının yanısıra, Judy Garland’dan Madonna’ya, Vaughn Monroe’dan Sting’e, Stevie Wonder’dan James Taylor’a, Liza Minelli’den Carly Simon’a kadar birçok popüler isimle de çaldı. 90’lı yıllarda, Jay, Bucky Pizzarelli ve John Bunch’la kurduğu ve New York Swing adını verdikleri grupla beraber bir çok projeye imza atarak yılda en iki kez yaptığı Avrupa turneleri ile Amerika`nın dışında da kısa zamanda ismini duyurdu. 1977 yılından günümüze şiir yazmaya ve onları bestelemeye başlayan Jay Leonhart, kendi şarkılarından oluşan 6 CD kaydı vardır. Eleştirmenler tarafından övgüyle bahsedilen ve çok olumlu tepkiler alan hiciv ağırlıklı parçalar besteleyerek. Broadway Showların da başarı kazanmış “Secrets Every Smart Traveller Should Know” ve New York’da “It’s Impossible To Sing and Play Bass” adlı şovlarıda Broadway de sahneleyerek show dünyasında da ismini duyurmuştur.
18 Kasım Salı gecesi kaite ve şıklığı birada yaşabileceğiniz New Yorker Restaurant`ta şefin sizin için özel hazırladığı yemeğinizden sonra dünyaca ünlü Jay Leonhart ve Triosunu izleyebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT