Test

Tarihler: 21 Ocak 2005 Cuma ~ 21 Ocak 2005 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Bronx

Ücret: 14 YTL (14.000.000 TL)

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Gişeleri, www.biletix.com ve Bronx

Adres: İstiklal Cad. Terkos Çıkmazı Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0535 241 71 66

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 21, 2005 ~ Oca 21, 2005
Manga Bronx`ta!!!

maNga’nın müziğinde rock var, rap var, elektronik var; yani şu an Türkiye’de ve dünyada yükselişte olan her tarzı kendi müziklerinde son derece ustaca bir araya getiriyorlar.
2002 yılı başlarında kurulan maNga isimini tüm grup üyelerinin sevdiği Japon maNga çizgi romanlarından aldı. Müzik tarzı olarak hardcore ve numetali benimseyen maNga, vokalde Ferman AKGÜL, gitarda Yağmur SARIGÜL, bas gitarda Cem BAHTİYAR, davulda Özgür Can ÖNEY ve turntableda Efe YILMAZ`dan oluşuyor.
2002 yılında Haluk Kurosman ve Hadi Elazzi ile GRGDN çatısı altında bir araya gelen maNga, uzun bir hazırlık döneminden sonra şimdi Sony Music Türkiye ve GRGDN Prodüksiyon`un ortak çalışması olan ilk albümleri “maNga” ve albümden “Bir Kadın Çizeceksin” adlı parçaya hazırlanan 3D animasyon videosu ile dinleyicisiyle buluşuyor.
Not: Bu etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT