Test

Tarihler: 27 Aralık 2003 Cumartesi ~ 27 Aralık 2003 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Liman Kahvesi

Nereden Alınır: Liman Kahvesi

Adres: Kadife Sok. No:37, Kadıköy (Reks Sinemasının sokağı) Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 349 98 18

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 27, 2003 ~ Ara 27, 2003
7 Aralık 2003 – 7 Ocak 2004 tarihleri arasında Kadıköy Kadife Sokak’ta düzenlenecek olan ART-ALAN isimli festivalde 27 Aralık Cumartesi akşamı Liman Kahvesi’nde Ege Madra pikabının başında bir dj. performans sergileyecek.
Dza:
Ağustos 2000`den beri Electro’dan techno’ya, trip hop’tan break-beat’e uzanan geniş bir alanda prodüksiyonlar yapan Dza (Ege Madra & Sinan Noyan), günümüze dek çeşitli tarihlerde Peyote, Godet, Orange, Filter, 2C (eski 20), Babylon, Uniq, Box (İzmir), Dulcinea, Wasp, Switch gibi bir çok klüpte sayısız performans sergilemenin yanısıra resim sergileri, radyo programları gibi kanallarla da kendini duyurdu. 2001 Mayıs ayında Rubber Records`un davetlisi olarak Atina`da düzenlenen E-live elektronik müzik festivaline konuk oldu. Kınalıada`da düzenlenen Ada Project`in ikincisinde, Eylül 2001`de dördüncüsü düzenlenen J&B Dance&Techno Festivali`nde, daha sonrasında da Ekim 2001’de Magma`da yapılan Richie Hawtin "Closer To The Edit" dünya turu kapsamındaki gecenin açılışında sahne aldı. 2002`de kurulan Osman Productions bünyesinde 20`den fazla partide yer alan Dza, bu kapsamda Echoplex ve Legowelt gibi isimlerin Türkiye`ye getirilmesine ön ayak oldu ve onlarla aynı sahneyi paylaştı. Son olarak 2003 Ekim ayında piyasaya çıkan Techno Roman Project: "Feleque" adlı, elektronik müzikle roman müziğinin sentezinden oluşan albümün elektronik tarafının sorumluluðunu üstlendi. Yalnızca dj set olarak yer aldığı performanslarda Dza`yı, electro`dan techno`ya uzanan sounduyla Ege Madra temsil etmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT