Test

Tarihler: 03 Aralık 2003 Çarşamba ~ 03 Aralık 2003 Çarşamba - Saat: 19:00

Yer: İtalyan Kültür Merkezi

Ücret: Tam: 3.000.000 TL. - Öğrenci 1.000.000 TL

Nereden Alınır: Borusan Kültür Merkezi ve İtalyan Kültür Merkezi

Adres: Meşrutiyet Cad. No:161 Tepebaşı-Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 04 87

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 3, 2003 ~ Ara 3, 2003
Borusan Kültür ve Sanat Merkezi etkinlikleri çerçevesinde 3 Aralık Çarşamba günü saat 19.00’da İtalyan Kültür Merkezi’nde açıklamalı bir konser yapılıyor. 17. yüzyıl ilk yarısının en iyi klavsen kompozitörlerinden biri olan Frescobaldi ile ilgili bu söyleşi ve konseri klavsen sanatçısı Mark Lindley ve Alper Maral gerçekleştiriyor.
Grove Dictionary’de “klavye” ile ilgili maddelerin yazarı olan Prof. Lindley, aynı zamanda 1600 ve 1700’lü yılların tuşlu çalgılar uzmanı olarak tanınıyor. Eğitimini Harward, Juilliard Müzik Okulu ve Columbia Üniversitesi’nde tamamlayan ve New York’da Columbia, Washington, Londra, Oxford, Hong Kong ve Kerela Üniversiteleri’nde ders veren Prof. Lindley halen Boğaziçi Üniversitesi’nde ders veriyor.
Profesyonel kariyerine caz piyanisti olarak başlayan Alper Maral’ın binden fazla eseri bulunuyor. Çeşitli üniversitelerde müzikoloji ve ses teknolojisi ağarlıklı dersler veren Maral eserlerini dramatik kurgusu olan elektro-akustik ortamda gerçekleştiriyor.
1608’de Roma’da S. Pietro’nun resmi orgçusu olarak çalışmaya başlayan ve ölümüne dek bu görevde kalan Frescobaldi 1615’de Montava’da ve Floransa’da Medicilerin sarayında bir süre çalışmak için bu görevine ara verdi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT