Test

Tarihler: 20 Aralık 2003 Cumartesi ~ 20 Aralık 2003 Cumartesi - Saat: 20:00

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: 1. Kad. : 43 Milyon TL - 2. Kad.: 32.5 Milyon TL - İnd.: 27.5 Milyon TL.

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 454 15 55, www.biletix.com ve İş Sanat Kültür Merkezi

Adres: İş Kuleleri, 4. Levent Levent İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 20, 2003 ~ Ara 20, 2003
Richard Galliano, akordeon, bandoneon
Hervé Sellin, piyano
Jean-Marc Phillips Varjabedian, 1. keman
Sebastien Surel, 2. keman
Jean-Marc Apap, viyola
Henri Demarquette, viyolonsel
Stephane Logerot, kontrbas
Yenilikçi seslerin öncüsü, enstrümanıyla yarattığı şiirsellik, lirizmi swing’le muhteşem bir şekilde bağdaştıran akordeoncu Richard Galliano İş Sanat’ta. Galliano, Arjantin’in dünyaya mal olmuş tango bestecisi Astor Piazzolla’nın müziğindeki sıcaklığını ve Latin tutkusunu sunmak üzere bir kez daha İstanbul’a geliyor.
Müziğinde eğlencenin ve hüznün doyasıya tadına varıldığı Astor Piazzolla’nın eserleri, bir kere dinlendiğinde bir daha unutulmayacak ve varolduğunuzu size duyumsatacak bir enerji yayar. Bir kere duyulduğunda bir daha unutulamayacak bu enerji, kendi enerjinizi de arttırır, varolduğunuzu size duyumsatır. Çünkü Piazzolla, dolaysızdır ve açık sözlü olmaktan çekinmez.
Fransız akordeon virtüözü, besteci ve aranjör Richard Galliano, ölümünün 10. yılında ustası Astor Piazzolla’yı klasik müzik sanatçılarının da yer aldığı yedilisiyle yarattığı yepyeni bir projeyle saygıyla selamlıyor.Tango’nun 20. yüzyıldaki en önemli isimlerinden biri olan Piazzolla, klasik müzikle harmanladığı bu müziğe yeni bir kimlik kazandırmış, Galliano’nun kariyerine de önemli katkılarda bulunmuştu. Galliano, yanında çok şey öğrendiğini her fırsatta belirttiği ustası Astor Piazzolla’nın ölümünden beri, hem besteci hem de enstrümantalist olarak modern zaman akordiyoncularının en büyük ilham kaynağı olmaya devam ediyor.
1950 yılında Cannes’da doğan Galliano, Nice Konservatuvarı’ndan mezun olduktan sonra Paris’e yerleşti. İlk albümünü efsanevi trompetçi Chet Baker ile yapan Galliano Chet Baker, Ron Carter, Enrico Rava, Jan Garbarek, Michel Petrucciani, Philip Catherine, Toots Thielemans, Pierre Michelot ve Joe Zawinul gibi müzisyenlerle de çalıştı. Astor Piazzolla’nın ölümünden bu yana, aslında bir folk müzik enstrümanı olan akordeon için modern eserler besteleyen en önemli besteci olarak öne çıkan Galliano, Fransa’nın tangoya bir “yanıtı” olan salon dans müziği “musette”in modernleşme hareketinin de önemli bir temsilcisi olarak gösteriliyor. Dünya caz festivallerinin 1992 yılında Fransa’nın en prestijli caz ödülü “Prix Django Reinhardt”, 1996 ve 1997’de Victoire de la Musique ve Boris Vian Eleştirmenler Ödülü’nü aldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT