Test

Tarihler: 18 Şubat 2004 Çarşamba ~ 18 Şubat 2004 Çarşamba - Saat: 20:00

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: 54.000.000 TL - 43.000.000 TL - İndirimli : 33.000.000 TL

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 454 15 55, www.biletix.com ve İş Sanat Kültür Merkezi

Adres: İş Kuleleri, 4. Levent Şişli İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 18, 2004 ~ Şub 18, 2004
Şehrazat Şarkıları konseri hava muhalefeti nedeniyle 18 Şubat Çarşamba tarihine ertelenmiştir.
Biletler 18 Şubat tarihi için de geçerli olacaktır. Bilet iadeleri tüm Biletix satış noktalarından yapılabilir. Bilgi için 212-316 10 83 no`lu telefonu arayınız.
ŞEHRAZAT ŞARKILARI
Su gibi aktı yıllar / Deryada bir damla kadar
Yaşadım şahidimsiniz / Yıllar sizden kim korkar
Türk Pop Müziğinin unutulmaz şarkılarının ardındaki besteci ve söz yazarı Şehrazat, sanatının 35. yılını İş Sanat`ta Sezen Aksu, Nilüfer, Ajda Pekkan, Aşkın Nur Yengi, Emel Müftüoğlu, Muazzez Abacı ve daha bir çok sürpriz ismin katıldığı özel gecede kutluyor.
Bugüne kadar Şehrazat’ın bestelerini seslendirmiş olan Türk Pop Müziği’nin en büyük isimlerinin aynı sahnede yer alacağı konserde Şehrazat’ın sıcak besteleri, kahkaha dolu anılarla birleşerek geceye damgasını vuracak. Seyirciler, şarkılarını paylaştığı sanatçı arkadaşlarından Şehrazat’ın renkli ve hatıra dolu hayatını dinleyecekler. Şehrazat’ın da bizzat katılacağı gecede onun ve sanatçı arkadaşlarının sahne performansları ve sürpriz çıkışları izleyenlere hiç bitmesini istemeyecekleri bir gece yaşatacak.
Şehrazat, 1968`de yaptığı 45`liklerle müziğe başladı. 1980`de ``Sevemedim Karagözlüm``ü batı formunda söyleyerek Türkiye`de ilk maxi-single`ı çıkardı. 1990`da Ajda Pekkan`ın ``Yaz Yaz`` şarkısıyla besteci kimliğini kazandı. ``Kınalı Bebek`` ise Şehrazat`ın ilk prodüksiyonu. Bugüne kadar Şehrazat’ın bestelerini seslendirmiş olan Türk Pop Müziği’nin en büyük isimlerinin aynı sahnede yer alacağı konserde Şehrazat’ın sıcak besteleri, kahkaha dolu anılarla birleşerek geceye damgasını vuracak. Seyirciler, şarkılarını paylaştığı sanatçı arkadaşlarından Şehrazat’ın renkli ve hatıra dolu hayatını dinleyecekler. Şehrazat’ın da bizzat katılacağı gecede onun ve sanatçı arkadaşlarının sahne performansları ve sürpriz çıkışları izleyenlere hiç bitmesini istemeyecekleri bir gece yaşatacak.
Şehrazat, 1968`de yaptığı 45`liklerle müziğe başladı. 1980`de ``Sevemedim Karagözlüm``ü batı formunda söyleyerek Türkiye`de ilk maxi-single`ı çıkardı. 1990`da Ajda Pekkan`ın ``Yaz Yaz`` şarkısıyla besteci kimliğini kazandı. ``Kınalı Bebek`` ise Şehrazat`ın ilk prodüksiyonu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT