Test

Tarihler: 19 Şubat 2005 Cumartesi ~ 19 Şubat 2005 Cumartesi - Saat: 20:00

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: 32.5 YTL (32.500.000 TL) - 27 YTL (27.000.000 TL) - İndirimli: 22 YTL (22.000.000 TL)

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 556 98 00, www.biletix.com ve İş Sanat Kültür Merkezi

Adres: İş Kuleleri, 4. Levent Şişli İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 19, 2005 ~ Şub 19, 2005
Saki Çimen, piyano
Uğur Akyürek, keman
Çağdaş Özmen, elektrik gitar:
Bülent Tekelioğlu, perküsyon
Yaylı Çalgılar Topluluğu
“Müziğin iyisi ya da kötüsü vardır, ortası olamaz” diyen Vedat Sakman yaşadıklarımızı ama anlatamadıklarımızı, kırgın kalplerimizi ve unutamadığımız sevgileri yüreğimize dokunan şarkılarıyla en güzel ifade eden “müzik adamı”. Zaman zaman bir sevip bin söz ettiklerini ya da bin sevip hiç söz etmediklerini, zaman zaman söz verdiklerini, yapamadıklarını sorgulayan sanatçı, İş Sanat’taki bu özel konserinde “hepimizin yüreği olduğunu” en güzel şarkılarında bizlere yeniden hatırlatacak.

Zuhal Olcay, Hümeyra ve Leman Sam’ın en iyi albümlerine prodüktör, besteci, aranjör veya müzik direktörü olarak imzasını atan, Türk pop müziğinin son dönemdeki en önemli müzik adamlarından biri olan Vedat Sakman, İş Sanat’taki bu özel gecede seyirciyle buluşuyor. Bestelerini hep kadın sanatçılara vermesi ve onlara albüm yapmasıyla dikkat çeken ve bunu “daha çok kadınların duygularına hitap etmesi”yle açıklayan Sakman, öne çıkan aşk şarkılarının yanında, çok farklı sosyal olgulara işaret eden şarkılar da besteliyor.

70’li yılların ‘bir grup oluşumu içinde şarkı yapma ruhu’, müzik yaşantısında önemli bir rol oynayan Vedat Sakman, Grup Doğuş’la çalıştığı 12 yıldan sonra, çeşitli reklam ve film müziklerinin yanı sıra, pop müziği şarkıcılarına besteler verip düzenlemeler yapmaya başladı. 1989’da ilk solo albümü olan “Müzisyen”den sonra 1992’de “Kapılar”, 1994’de “Sevgileri Unutmadık” adlı albümlerini çıkardı. Zuhal Olcay’ın belleklerden silinmeyen “Küçük Bir Öykü”, “İki Çift Laf” ve “İhanet” albümlerinin beste, söz yazarlığı ve aranjörlüğünü, Hümeyra’nın “Beyhude” ve Leman Sam’ın “İlla” albümünün müzik direktörlüğü ve aranjörlüğünü yaptı. 2001’den itibaren kendi kurduğu Sakman Prodüksiyon şirketiyle birlikte albüm yapımcılığına başlayan sanatçı, dördüncü albümü de kendi şirketinden “Usulca” ismiyle çıktı. Sakman ayrıca 2004’de Ankara Devlet Tiyatrosu’nun sahnelediği Horace McCoy’un “Atları da Vururlar” müzikalinin müziklerini yaptı.
İşsanat

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT