Test

Tarihler: 23 Ocak 2004 Cuma ~ 24 Ocak 2004 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta: 30.000.000 TL. Öğrenci: 22.000.000 TL.

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 454 15 55, www.biletix.com ve Babylon

Adres: Şehbender Sokak No: 3, Asmalımescit, Tünel / Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 23, 2004 ~ Oca 24, 2004
Babylon`da bu akşam gerçekleşmesi planlanan Burhan Öçal & Trakya All Stars / Smadj konseri, hava koşulları sebebiyle iptal edilmiştir. Cumartesi ise öngörüldüğü şekilde konser gerçekleşecektir. 23 Ocak cuma`ya bilet alanların biletleri 24 Ocak cumartesi için geçerli olacaktır. Gelişmeleri www.babylon.com.tr den takip edebilirsiniz.
Millering the nite @ Babylon BURHAN ÖÇAL & TRAKYA ALL STARS featuring SMADJ (Kirklareli - İstanbul - Paris)
23 Ocak Cuma & 24 Ocak Cumartesi > 23:00
Ülkemizde olduğu kadar yurdışında da adı hayranlıkla anılan Öçal doğup büyüdüğü ve müzisyenliğini öğrendiği Kırklareli`ne 25 yıllık bir aradan sonra "Trakya All Stars" projesi için geri döndü. Davul, zurna, cümbüş, darbuka ve o bölgeye özgü başka tınıları özünü değiştirmeden, ancak daha çağdaş bir anlayışla işleyen "Trakya All Stars" Trakya`nın çeşitli yörelerinde yaşayan usta Roman müzisyenlerini de bir araya getiriyor. Projede oriental - elektronika türündeki sınır tanımayan tutumuyla bilinen Tunus asıllı Fransız müzisyen/prodüktör Smadj`da yer alıyor.The internationally known Turkish percussionist Burhan Öçal brings together Roman musicans of the Trakya region with the gitarist Amit Chatterjee and electro-oriental genre`s subversive name Pierre Smadj in the same project.
Burhan Öçal - vurmalı sazlar, Jean Pierre Smadja - elektronik ritimler, programlama ,Yüksel Zar - vokal / vocals, Ahmet Elbasan zurna / zurna, Savaş Zurnacı - klarnet, Saffet Tangül - trompet, İsmail Papiş - keman, Ahmet Demirkıran - cümbüş, Ümit Adakale - darbuka, Faruk Giley - davul

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT