Test

Tarihler: 31 Aralık 2003 Çarşamba ~ 31 Aralık 2003 Çarşamba - Saat: 20:00

Yer: Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı

Ücret: 45.000.000 TL - Kapıda : 50.000.000 TL

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 454 15 55, www.biletix.com ve Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı

Adres: Harbiye Şişli İstanbul

Telefon: 0212 296 30 62

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 31, 2003 ~ Ara 31, 2003
SWATCH presents TURNTABLE NEW YEAR’S EVE 2004
Yılbaşı gecesi, dünyanın en iyi DJ’lerinden Seb Fontaine ve Türkiye’nin en iyi DJ’lerinden Tarkan, BeeGee ve Doğukan İres, Maçka’da bulunan Lütfi Kırdar’ın Rumeli Salonunda pikapların başına geçerek, Progressive House ve Trance, elektronik dans müziği severlere unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşatacaklar... Yılın son gününde, saat 20:00’de başlayacak ve yeni yılın ilk saatlerine kadar sürecek olan partide, yeni yıla binlerce kişiyle birlikte girmek istermisiniz?
Özel görsellerin, lazerlerin, dansçı şovlarının ve sürprizlerin de eklendiği bu yılbaşı partisinin biletleri, parti gecesi kapıda 50M TL, parti öncesi Swatch mağazaları ve Biletix’lerde 45M TL olarak satılmaktadır. 18 yaş sınırı vardır.
· 4 albümden oluşan ve Global Underground tarafından kendi adıyla yayınlanmış `Prototype` serisi, Ingiltere`nin en cok satan dans müzik CD`si ünvanına sahip · Radio 1`da yayınlanan ve Ingiltere`nin en çok dinlenen radyo programlarından biri olan Cumartesi gecesi şovu, 5 ülkede ortalama 1 milyon kisi tarafından dinleniyor · Cream ve Ministry of Sound`un aynı anda `Resident DJ`i olan ilk DJ`i · Düzenli olarak New York`ta sahne alan ilk büyük Ingiliz DJ · Londra`da kendi adına düzenlediği, The Cross`da gerceklesen `Type` adındaki kulüp gecesi.
Tüm bunlar Seb Fontaine`i İngiltere`nin ve dünyanın en ünlü DJ`leri arasında en üst sıralara yerleştiriyor...
03:00 BeeGee
23:00 Seb Fontaine
21:00 Tarkan
20:00 Doğukan İres
Biletler Kapıda : 50M TL Indirimli Biletler Swatch mağazaları & Biletix’lerde : 45M TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT