Test

Tarihler: 07 Ocak 2005 Cuma ~ 07 Ocak 2005 Cuma - Saat: 24:00

Yer: Crystal Club

Ücret: 30 YTL. (1 içki dahil)

Nereden Alınır: Crystal Club

Adres: Muallim Naci Cad. No:109 Ortaköy Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 2611988

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 7, 2005 ~ Oca 7, 2005
ASAD RIZVI @ CRYSTAL
07.01.2005 CUMA
ASAD RIZVI (reverberations, impossible beings, london) 02:30-...
CURE-SHOT 24:00-02:30

ASAD RIZVI (reverberations, impossible beings, london)
1995 yılından bu yana House müziğin önemli isimlerden biri olan Azad Rizvi, 25 yaşındali DJ 40’ın üzerinde kendi adına basılmış plakları dışında, kendi tarzında bir sound oluşturmuş ve diğer Djlerin ve endüstrinin gözunde saygın bir yer edinmiştir. 1998’de Muzik tarafından “New school Hero”, 2000 yılında Mixmag tarafından ”2000 yılı’nın Producer’ı” ve The face tarafından “2000 yılının Dj iyi’ gibi ünvanları ard arda almıştır.

13 yaşından beri müzikle iç içe olması, yılların emeği ile birleşince geniş bir müzik yelpazesi oluşturmasını sağlamış. 1995’de efsanevi prodüktör Ian Obrien ile birleşip Memeory Tree vinly’ını oluşturdular. Plaktaki 2 single hemen ödulleri ve iligiyi topladı. Dj’liğin dışında Asad Rizvi’nin prodüksiyonları onun değerini daha da gösteriyor. Değişik isimler altında yaptığı kayıtlar, saygın discografisine baktiğımızda, The End Loaded, Visito, Surreal ve Wiggle gibi labelerı görüyoruz.

Reverberations label’ı, Asad’ı yakın arkadaşları olan Ravi McArthur, Tom Gillieron ile beraber Asad’ın yeteneklerin birleşimidir. 8’inci yılında olması ile beraber, dünyada Terry Francis, Giles Peterson, Adam Freeland, LTJ Bukem ve John Digweed gibi büyük isimleri destek verebilen bir label. Bir kaç yıldır Asad ve label partneri Ravi Mr C’s End Recordings’de “Impossible Beings” olarak kayıt yapmaya devam ediyorlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT