Test

Tarihler: 18 Aralık 2003 Perşembe ~ 18 Aralık 2003 Perşembe - Saat: 21:30

Yer: Babylon

Ücret: Tam: 15.000.000 TL. - Öğrenci: 10.000.000 TL (1 yerli içecek dahil)

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 454 15 55, www.biletix.com ve Babylon

Adres: Şeyhbender Sokak No:3 Tünel-Asmal›mescit-Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 18, 2003 ~ Ara 18, 2003
18 Aralık Perşembe günü Babylon, 70’li yılların Rock müziği ile sallanacak. Bizleri rock müziğinin gerçekten “rock” ettiği yıllara geri götürecek olan “Jurassic Party”nin DJ’leri Yavuz Baydar, Faruk Eczacıbaşı ve Görgün Taner...
Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Eczacıbaşı, gazeteci/TV programcısı Yavuz Baydar ve İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı Genel Müdürü Görgün Taner içlerinde taşıdıkları 70’ler ruhunu Jurassic Party’de izleyicilerle paylaşacaklar. Gelişmiş müzik dinleme alışkanlıklarını belki de 70’lerin asi, deneysel, çığır açıcı, muzip ve maceraperest müziğine borçlu olan “DJ”ler özel yaşamlarında önemli yer tutan tınıları dinleyicilerle paylaşacaklar.
Babylon’da Yes, Pink Floyd ve King Crimson şarkılarının yankılandığını duyarsanız şaşırmayın: Kontrol kulesinde Progressive Rock hayranı Faruk Eczacıbaşı var demektir. Müzik dünyasına ilk jazz-rock ipuçlarını veren Miles Davis’in “Bitches Brew” albümüyle hayatının değiştiğini söyleyen Yavuz Baydar ise Blood, Sweat & Tears, Frank Zappa ve Steely Dan’in yanı sıra, modern müzik etkileşimli rock ve jazz-rock tınılarıyla bizi şaşırtabilir.
Görgün Taner ise geniş arşivi ve değişik türlere yayılan müzik ilgisi ile çok farklı açılımlara uzanacak: Led Zeppelin, Emerson, Lake&Palmer, Jefferson Airplane, Deep Purple, Wishbone Ash, The Doors gibi hepsi farklı tınlayan ancak hepsi de rock tarihine yön vermiş olan usta gruplara saygı duruşu yaparken, Bad Company, Rolling Stones ve David Bowie gibi günümüzün bir çok farklı türüne rehberlik etmiş grup ve sanatçıları da es geçmeyecek.
Jurrasic Party’de tabii ki nadide bir dinozor türü olan T-Rex’in parçalarını çalmadan ve T-Rex`den adını alan Marc Bolan ve biraz da glam rock’a değinmeden olmaz... Ama tek sürpriz bu değil... 70’ler rock’unun tüm tarihini gözler önüne serip kulaklara ziyafet çekecek bu üç genç “dinozor”un gecesini kaçırmayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT