Test

Tarihler: 18 Ocak 2004 Pazar ~ 18 Ocak 2004 Pazar - Saat: 15:00

Yer: Abdi İpekçi Spor Salonu

Ücret: 22.500.000 TL.

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 454 15 55, www.biletix.com ve Abdi İpekçi Spor Salonu

Adres: Zeytinburnu Zeytinburnu İstanbul

Telefon: 0212 291 51 98

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 18, 2004 ~ Oca 18, 2004
İstanbul aşk için hazır ol, Ciwan geliyor
Ciwan Haco, 18 Ocak Pazar günü İstanbul`da aşk ve barış için söyleyecek
Yıllardır milyonların kalbinde özel bir yere sahip olan Kürtlerin önemli sesi Ciwan Haco bu kez İstanbullu dostlarıyla buluşmaya geliyor. Ses Plak tarafından organize edilen konser 18 Ocak 2004 Pazar günü Abdi İpekçi Spor Salonu`nda gerçekleşecek konser saat 15.00`de başlayacak.
Son olarak 12 Ekim 2003`te Batman 1. Hasankeyf Kültür ve Sanat Festivali`nde 300 bin kişiye verdiği görkemli konserle adından söz ettiren Haco bu kez İstanbul`da konuşulacak.
Ciwan Haco, İstanbul konseriyle bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. Aşk şarkılarını barış ve umut için söyleyecek olan sanatçı aynı zamanda yeni albümü `Na Na`yı da tanıtacak. Sevenlerinin yoğun ilgisi sonucu İstanbul`da konser verecek olan Haco, Batman`da yaşadığı güzel duyguları 18 Ocak`ta tekrar yaşayacağına emin. Sanatçı, en güzel şarkılarıyla Türkiye`nin mozaiğine katkıda bulunacak.
"Artık güzel günler geldi" diyen Ciwan Haco, 18 Ocak`ta sevenlerine teşekkür etmeye hazırlanıyor. Kendisini bugüne dek yalnız bırakmayan dinleyenlerinin karşısına çıkmaktan büyük gurur ve heyecan duyduğunu söyleyen Haco, Abdi İpekçi Spor Salonu`na herkesi bekliyor. "İstanbul konseri benim için çok önemli. Orada en güzel şarkılarımı herkes için söylemek istiyorum. Bugüne dek albümlerimi alarak beni dinleyen insanların karşısına nihayet çıkacağım için çok mutluyum." diyerek duygularını ifade eden Haco, Türkiye`ye bir kez daha gelmenin kendisi için çok önemli olduğunun da altını çiziyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT