Test

Tarihler: 17 Ocak 2004 Cumartesi ~ 17 Ocak 2004 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Republic

Ücret: 18 yaş +

Nereden Alınır: Republic

Adres: İnönü Mah. Nizamiye Cad. No:14 Talimhane-Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 297 73 93

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 17, 2004 ~ Oca 17, 2004
17 Ocak Saat 23:00 / SISTER BLISS
Beyza
Sister Bliss:
Faitless grubunun kurucu üyelerinden biri olan Ayalah Bentovim nam-ı diğer Sister Bliss, zamanla İngiltere Electronica sahnesinin önde gelen dj’lerinden biri oldu.
Müzik hayatına 5 yaşında piyano çalarak başlayan Sister Bliss, daha sonraki dönemde keman, saksofon ve bass çaldı. 1987 yılında dj’liğe başladığında o dönemin birkaç kadın house dj’inden biri olan Sister Bliss İngiltere’nin önde gelen kulüplerinde (Cream, The Gallery, Ministry of Sound...) çaldı.
Daha sonraki dönemlerde uluslararası alanda da ün yakalayan ve İngiltere dışında çalmaya başlarken kendi demo kayıtlarını da hazırlıyordu. Bu sıralarda DJ Rollo ile tanışan ve beraber performanslar sergileyen Sister Bliss, aynı zamanda da solo kariyerine devam etti. “Life’s a Bitch” ve “Badman” single ları dönemlerinin hitleri arasında yer alırken DJ Rollo ile Faithless ismi altında beraber çalışmaya başladılar.
1996 yılında yayınladıkları ilk albümleri Reverence ile underground çevrede büyük etki yaratmasına rağmen genel olarak çok büyük ilgi görmedi. Ama 1998 yılında çıkardıkları Sunday 8 Am albümleri ve bu albümün ilk single’ı olan “God is a DJ” ile bir anda dans müziğinin ve kulüplerin vazgeçilmezleri arasına girdiler.
“Sunday 8 Am”in albüm turundan sonra sonra grup elemanlarının kendi solo kariyerlerine devam etmesi ile en popüler single’larından biri olan “Sister Sister”ı yayınlayan Sister Bliss ilk solo albümü için çalışmalara da başladı.
2001 yılında Faithless ile tekrar kayıtlara başlayan ve Back To Mine mix’ini ardından da 2001 yazında Outrospective albümüne imza atan Sister Bliss, dünya üzerinde tanınan ve saygı gören bir Dj oldu. Dünyanın en büyük partilerinde (Dance Valley, Innercity, Godskitchen) çalan Sister Bliss 2001 yılında “Deliver Me” single’ını çıkardı.
Hali hazırda Faithless ile çalışmalarını sürdürmekte olan Sister Bliss hakkında ayrıntılı bilgi için official site’ı : www.sisterbliss.nl

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT