Test

Tarihler: 17 Ocak 2004 Cumartesi ~ 17 Ocak 2004 Cumartesi - Saat: 22:30

Yer: Ortaköy Hayal Kahvesi

Ücret: 28.000.000 TL - Kapıda: 30.000.000 TL

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 454 15 55, www.biletix.com ve Ortaköy Hayal Kahvesi

Adres: Dereboyu Cad. No:36-38, Ortaköy Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 259 8911 / 1942

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 17, 2004 ~ Oca 17, 2004
ALL NIGHT LONG’ EĞLENCE HAYATI YENİ BİR KALP ATIŞIYLA HIZLANIYOR....
İstanbul eğlence hayatına yepyeni bir seri daha ekleniyor, ALL NIGHT LONG. The IA Consultancy ve Ortaköy Hayal Kahvesi tarafından düzenlenecek olan ALL NIGHT LONG geceleri ayda bir sefer gerçekleştirilecek olup her bir gece farklı bir müzik türüne ev sahipliği yapacak.
ALL NIGHT LONG gecelerinin ana teması ise “enerji”.
Serinin her bir gecesinin hedeflediği olay ise içimizdeki potansiyel enerjiyi bu geceler vasıtasıyla kinetik enerjiye dönüştürmek ve yüzde yüz garantili, eğlenceli bir ortam yaratmak!
ALL NIGHT LONG serisi ‘ALL Retro’, ‘ALL Asian’, ‘ALL Fusion’, ‘ALL Eclectic’, ‘ALL Groove’ ve ‘ALL Rock’ alt başlıklarından oluşuyor. Başlıkların isimlerinden kolayca anlaşılacağı üzere her bir gece farklı bir müzik türüne ayrılmış durumda. Serinin ilk ayağı ise ALL RETRO ile 17 Ocak’ta başlıyor!
ALL RETRO: Hatırlanacağı üzere, 60’ların Beat’i 80’lerde, 70’lerin Soul, Funk ve R&B si 90’larda moda olmuştu. Şimdi ise 90’lı yılların hit parçaları, gruplarının da yeniden ve de kuvvetli bir şekilde gündeme oturduğunu gözlemleyebiliriz.
C&C MUSIC FACTORY : 90’lı yılların hiç tartışmasız en önemli dans müziği gruplarından biri olan C&C Music Factory çok büyük satış rakamlarına ve liste başarılarına kavuştu. Benzersiz bir ses rengine sahip olan 90’lı yılların dans müzik divası Barbara Tucker Istanbulu C&C Music Factory hitlerini seslendirerek canlandırıyor…
KLF : KLF’in sesi, vokali, parçalarının sahibi olan Wanda Dee grubun 77 ülkede platin satışına ulaşan hitlerine imza attı. Dünya çapındaki toplam satışları 15 milyonu geçen grubun tam bir fenomen haline gelen dişi kişiliği Wanda Dee 100’ü aşkın ülkedeki performanslarında yedi ayrı dilde parçaları seslendirdi.. Şimdi de bu ülkeler arasına Türkiye’yi katıyor. Wanda Dee’nin olağanüstü karizması İstanbul Hayal Kahvesi’ni hiç süphesiz, sıkı bir şekilde sallayacak!
SNAP : BMG plak firmasının tarihinde en çok satan isim Snap ve bu ismin dinleyenleri hipnotize eden sesine sahip, Snap’in her şeyi Turbo B!. Dünya çapında toplam satışları 54 milyonu aşan , 200’den fazla Gold ve Platin ödüllü, 80 kez dünya listelerinde bir numaraya oturan Snap sesi, ana adamı Turbo B, pop müziğin kralı Michael Jackson’un Dangerous’un Avrupa turnesinde de kendisiyle birlikte sahne aldı! 17 Ocak gecesi Ortaköy Hayal Kahvesi’nde ise hep birlikte I’VE GOT THE POWER!!!
SANATÇILAR: BARBARA TUCKER (C&C MUSIC FACTORY), WANDA DEE (THE KLF) , TURBO B (SNAP)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT