Test

Tarihler: 25 Şubat 2005 Cuma ~ 25 Şubat 2005 Cuma - Saat: 24:00

Yer: Crystal Club

Ücret: 30 Milyon TL. (18 yaş +)

Nereden Alınır: Crystal Club

Adres: Muallim Naci Cad. No:65 Ortaköy Ortaköy İstanbul

Telefon: 0212 278 45 78

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 25, 2005 ~ Şub 25, 2005
LEE BURRIDGE(EXCESSION, TYRANT, LONDON)

Lee Burridge renkli dj`lik kariyerine 1985`te İngiltere`de doğum günleri,düğünler, arkadaş partileri ve hatta cenazelerde çalarak başladı. 80`lerin acid house soundlarından etkilenen Lee, kısa süre sonra bir değişikliğin iyi olabileceği düşüncesiyle Hong Kong`a taşınarak orada dünya çapında dj`lerle birlikte düzenlediği partilerle Hong Kong underground house piyasasının oluşumuna öncülük etti. 6 yıldan uzun süre Asya`da kalan Lee ayrıca Tayland plajlarında düzenlenen efsanevi dolunay partilerine de öcülük etti.1998`de arkadaşı Sasha`nın ısrarıyla İngiltere`ye geri dönüp Tyrant Soundsystem`a katılan Lee Burridge, Geçen aylarda Crystal`da da dinleme imkanı bulduğumuz Craig Richards ile birlikte iki başarılı compilation`a imza attı. Hem dj`ler, hem house mizik dinleyicileri hem de müzik eleştirmenlerinin büyük beğenisini toplayan bu compilation`lar, Lee`nin hafif progressive dokunuşlu, zaman zaman kırık ritm`lerle zenginleştirilmiş deep-techhouse olarak tanımlanabilecek tarzını dünyaya tanıttı. Adanın en önemli kulüplerinden Fabric ve Nottingham`daki The Bomb`da resident olmanın yanı sıra, Romanya`dan Arjantin`e, Asya`da Amerika`ya tüm dünyada dans severlerle buluşma şansı bulan Lee Burridge, 2002`de dj Mag`in düzenlediği ankette de dünyanın 10 numarası seçilerek başarısını bir kez daha kanıtladı. İngiltere gece hayatının en aktif ve tecrübeli dj`lerinden olan Lee Burridge gecesi Crystal`da pikapların başına geçecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT