Test

Tarihler: 14 Ocak 2004 Çarşamba ~ 14 Ocak 2004 Çarşamba - Saat: 22:00

Yer: Roxy

Ücret: Tam: 20 Milyon TL. S Card ve Öğrenci: 15 Milyon TL.

Nereden Alınır: Roxy

Adres: Sıraselviler Cad. Arslan Yatağı Sok. No:9 Taksim Taksim İstanbul

Telefon: 0212 245 65 39

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 14, 2004 ~ Oca 14, 2004
ROXY HIGH JAZZ VOL.4 presents;
WIBUTEE & DJ Yakuza
Caz, elektronika ve görsellerin etkileyici bileşimi 14 Ocak Çarşamba ROXY’de ! 1996’da Norveç’te elektronik müzik ve cazı birleştirmeyi amaçlayan üç genç müzisyenin (Hakon, Per ve Wetle) biraraya gelmesiyle oluşan Wibutee iki yıl sonra gene İstanbul’da!
Wibutee, keyboard ustası Bugge Wesseltoft’un şirketi olan Jazzland Recordings’ den ilk albümleri "Newborn Thing"i çıkardıkları 1996’dan itibaren Norveç "nujazz" sahnesinin en genç ve heyecan verici grubu oldu. 2001’de ikinci albümleri "Eight Domestic Challenges" için Norveç elektronik müzik çevresinin öncüsü Rune Broendbo (aka STERNKLANG) le biraraya geldi. Saksafoncu Håkon Kornstad Bugge Wesseltoft’ un New Conceptions of Jazz projesinin sürekli bir müzisyeni artık ve Per Zanussi ile Wetle Holte de klüb beat lerini keşfedilmemiş alanlara taşıyorlar.
1990 ların trip-hop döneminde yola çıkan Wibutee bugün caz, ambient ve elektronika kadar, çağdaş klasik müzik, gürültü ve doğaçlama müzikten de etkileniyor. Canlı şovları için ünlü Norveçli deneysel dizayn gurusu Amoeba (a.k.a. Marius Watz) ile biraraya gelen Wibutee’nin canlı video ve animasyonla zenginleşecek olan çok boyutlu konserini kaçırmayın!
Kapı açılış: 22:00, DJ Yakuza: 22:30, Wibutee: 23:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT