Test

Tarihler: 18 Şubat 2005 Cuma ~ 18 Şubat 2005 Cuma - Saat: 22:30

Yer: Kemancı

Ücret: 12 YTL (12.000.000 TL)

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Gişeleri, www.biletix.com ve Kemancı

Adres: Sıraselviler Cad. No:69-1 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 27 23

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 18, 2005 ~ Şub 18, 2005
Rock’n Dark yeni döneminde canlı ve daha heyecanlı...

Efes Dark tarafından düzenlenen ve rock müzik tutkunlarının takipçisi olduğu Rock’n Dark yeni dönemine her Cuma akşamı Kemancı Bar’da düzenlenen canlı performanslar ve yenilenen içeriğiyle devam ediyor.

Yaptığı organizasyon ve programlarla, yıllardır ülkemizde rock müziğinin gelişmesine katkıda bulunan Efes Dark’ın düzenlediği Rock’n Dark, yeni döneminde her Cuma gecesi Kemancı Bar’da düzenlenecek konserlerde, renkli isimlerin performanslarıyla rock müzik severlere canlı müzik keyfi yaşatacak.

Rock müzik tutkunlarının Rock’n Dark konserlerinin tarih ve içeriklerini www.darkventure.com internet adresinden takip etmeleri mümkün. Rock müzik ve extreme sporlara ilgi duyanlara yönelik hazırlanan web sitesini takip ederek, sitedeki yarışmalara katılanlar Rock’n Dark konserlerine bilet kazanma imkanı yakalıyorlar.

Kemancı Bar’da 4 Şubat tarihinde “İhtiyaç Molası” ve “Anima” konserleri ile başlayan Rock’n Dark konserleri, Mayıs ayına kadar her hafta Cuma geceleri rock müziğin renkli isimleri ile devam edecek. Şubat ayı içerisindeki Rock’n Dark konserleri, 11 Şubat tarihinde “Demirhan Baylan”, “Deli”; 18 Şubat’ta “Işığın Yansıması”, “Pandora” 25 Şubat’ta “Kargo” “Çamur” gibi isimlerin performansları ile gerçekleşecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT