Test

Tarihler: 24 Ocak 2004 Cumartesi ~ 24 Ocak 2004 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Republic

Ücret: 25 Milyon tL.

Nereden Alınır: Republic

Adres: Nizamiye Cad. No: 14 Talimhane Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 297 73 93

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 24, 2004 ~ Oca 24, 2004
BURN PRESENTS: JUSTIN ROBERTSON & U.F.U.K
Manchester`lı Acid Funk "guru"su Justin Robertson, 1990larda düzenlediği Spice Club gecelerinde o dönemki ismi Dust Brothers olan Chemical Brothers`a benzer tarzı ile dikkat çekmeye başladı.
Manchester`da oluşturduğu kaliteli kitle ile dans müziğindeki yeni akımların öncülerinden olan Justin Robertson Björk, New Order başta olmak üzere The Shamen, Sugarcubes, Inspiral Carpets, Stereo MC`s, Erasure gibi bir çok ünlüye yaptığı remixler ile de kaliteli sound`unun meyvelerini topladı.
Kendine has stili ile dikkat çeken keyboard ustası Mark Stagg ile beraber kurdukları Lionrock`ın yine aynı isimdeki ilk single`ını Justin Robertson`un kendi label`ı MERC`den yayınladılar. Coşturucu house sound`u ile büyük bir yükselişe çıkan ikili 1993 yılında "Packet of Peace"i yayınladı.
"Packet of Peace"de rap müziğin önde gelen MC`lerindenolan Buzz B ile çalışan ikili bu single`dan sonra Deconstruction Records`a transfer oldular. İngiltere listelerinde üst sıraları zorladıkları bu single`ın ardından Ada`nın aranan dj`leri arasına girdiler. Daha sonra yayınladıkları Carnival single`I ile bir çok dergi tarafından Single of The Week olarak gösterildiler.
1996`da Lionrocks`ın ilk albümü olan "Coxsone Dodd meets Ennio Morricone"I yayınlayan ikili bu albümde de MC Buzz B ile çalıştılar ve eski Sherlock Holmes filmlerinden diyaloglar kullandılar. Padd Steer, Mandy Wigby, Roger Lyons ve vokallerde Buzz B`nin eklenmesi ile tam bir grup kimliğini yakalayan Lionrocks albümden sonra büyük bir turneye çıktı.
Robertson bu albümden sonra kendi çalışmalarına devam etti ve yeni parçalar hazırladı. 1998`in sonlarında biten yeni albümü "City Delirious"u tamamladı. Albümde gitar riflerine yer veren ama dans müziği ruhundan uzaklaşmayan Justin Robertson, Push Button Cocktail" ve "Best Foot Forward" gibi parçaları ile dans pistlerinde yer aldı.
Chemical Brothers ile sıkı dost olan Justin Robertson, beraber gerçekleştirdikleri Glynt geceleri ile yılda dört kere Londra’da çalıyor. Bu yılbaşında da ekip birlikte Turnmills’de...
Bugged Out resident dj i olan Justin Robertson, en son Gatecrasher’da Dave Clarke, Green Velvet, Audiobullys, Phil Kirean ile birlikte çaldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT