Test

Tarihler: 24 Ocak 2004 Cumartesi ~ 24 Ocak 2004 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: New Yorker Balo

Ücret: 15 Milyon TL. (Ön satış), 20 Milyon TL. (Kapıda), 1 yerli içki dahil.

Nereden Alınır: Mundo Latino (0212 244 63 59-60-61) ve Newyorker Balo

Adres: İstiklal Caddesi Balo Sok No:6 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 9515-16

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 24, 2004 ~ Oca 24, 2004
LATIN EXPLOSION PARTY Volume I
Mundo Latino ve Balo Club birlikte organize ettikleri ve The Madison Hotel’in katkılarıyla desteklediği partiler zincirinin ilkini 24 OCAK Cumartesi Gecesi, Beyoğlu Balo Club’ta gerçekleşiyor.
İngiltere 2003/2004 Salsa Şampiyonları LAITH &CANDICE ‘in konuk olacağı bu partide, ikili belleklerden kolay silinmeyecek showları Brown Sugar ile sahne alacak.
Latin Danslarının en heyecan veren, aşkı ve tutkuyu beden diliyle en iyi anlatan dansı Salsa, Laith & Candice çifti tarafından izleyicilerin nabız atışlarını yükseltecek bir şekilde yorumlanacak.
Showlarında Seksi bir striptizciyi canladıran Candice, partneri Laith’e zor dakikalar yaşatacak!!!
Partide Latin Müziği’ bir numaralı ismi DJ. Mehmet Ceyhan’ın çalacağı ateşli ve kıvrak Latin müziklerine, perküsyon dünyasında çok saygın bir yeri olan ve Latin Müziği dünyasının duayenleri Celia Cruz,Tito Puente, Lesley Lopez, India, Jose Feliciano gibi ünlü isimler ile birlikte çalışmış olan Karaipler Bonaire doğumlu ENRIGUE enerjik doğaçlamaları ile eşlik edecek.
Son 2 senedir Ingiltere Salsa Piyasasının bu gözde yeni ikilisi, enerjik, seksi ve uyumlu dansları ile Avrupa`da da tüm Salsaseverlerin beğenisi kazanmış durumda.Eğitmenlikteki başarıları ise bu cifti Avrupa daki Salsa Kongrelerinin vazgeçilmez eğitmenleri konumuna sokmuş bulunuyor.
Şampiyon ikili 25 Ocak Pazar günü ise Mundo Latino Studyosun’da 3 saat sürecek Salsa Workshopları verecekler.
Sımsacık Latin ritimleri ile dansetmek ve muhteşem danslar izlemek ve kıpır kıpır müzikler dinlemek istiyorsanız 24 Ocak C. tesi Gecenizi Latin Explosion Party için ayırmanızı öneriyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT