Test

Tarihler: 31 Aralık 2004 Cuma ~ 31 Aralık 2004 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Bronx

Ücret: 35.000.000 TL (35.00 YTL)

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Gişeleri, www.biletix.com ve Bronx

Adres: İstiklal Caddesi Terkos Çıkmazı, Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 53 98

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 31, 2004 ~ Ara 31, 2004
Bilete saat 22:00 - 24:00 arası sınırsız bira dahildir.
18 yaş sınır vardır.
BRONX`TA YILBAŞI - GRİPİN
YILBAŞI GECESİNİ, ALTERNATİF ROCK MÜZİĞİN VE PARTİLERİN BEYOĞLUNDAKİ ÜSSÜ HALİNE GELEN BRONX`TA GEÇİRMEYE HAZIR MISINIZ?

Geçtiğimiz günlerde 5. yıldönümünü kutlayan BRONX, bu süre içinde alternatif rock ve brit pop türlerinin yaygınlaşmasında oynadığı öncü rolün yanısıra Duman, Athena, Mor ve Ötesi, Vega, Koray Candemir ve Demir Demirkan gibi rock müziğin belli başlı isimlerine defalarca ev sahipliği yaptı. Yine geçtiğimiz aylarda Guns n Roses davulcusu Steven Adler ve LA Guns gibi iki önemli ismi ağırlayan BRONX bu yılbaşı için müthiş bir parti hazırladı. 22:00`da başlayacak parti sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek.

BRONX`taki performanslari ile eglenceleri test edilip-onaylanmis olan GRİPİN, SUITCASE ve FOUND DEEP in sahne alacagi yilbasi gecesinde grup oncesi ve sonrasinda pikaplarının başına geçecek olan DJ C-Ya ve DJ Daddy Fee sizlere 2004`ün hit parcalarindan olusan bir set hazirladi. Gecenin konukları The Cure`dan Depeche Mode`a, Smiths`ten Pulp`a, Pearl Jam`den Linkin Park`a uzanan bir yelpazede eğlencenin doruğuna çıkacak ve bir yandan da bu grupların daha önce hiçbir yerde gösterilmemiş DVD`lerini dev ekranda izleme şansı bulacaklar. Tarihi dokusunu koruyarak yilbasi gecesi icin "New Style Rock" teması altında, gorsel iletisim ve ic mimarlik ogrencileri tarafindan hazirlanacak Isik-Dekor-Goruntu tasarimi ile girecek BRONX konuklarına, ilerleyen günlerde düzenleyeceği konserler icin davetiyeler dagitacak.

GRİPİN: Uzun bir süre boyunca BRONX`ta Cumartesi geceleri yüzlerce izleyiciyi kendi şarkıları ve cover parçalarıyla coşturan GRİPİN zaman içinde üniversite festivallerinin, H2000, Rock İstanbul ve Tuborg Modern Rock Festivali gibi büyük organizasyonların, Cake, Skin, Reamonn ve Myslowitz gibi konserlerin vazgeçilmez grubu oldu. Önemli bir satış başarısı yakalayan "Hikayeler Anlatıldı" isimli albümünde yer alan kendi bestelerinin yanısıra, GRİPİN`in çarpıcı cover yorumlarını dinlemek istiyorsanız Yılbaşı gecesi BRONX`ta buluşalım.

SUITCASE: İstanbul`un hiç şüphesiz ilk ve en iyi brit pop/indie cover grubu SUITCASE yılbaşı gecesi BRONX`ta sahne alacak. Bugüne kadar sayısız üniversite şenliğinde, H2000 ve RockIstanbul festivallerinde boy gösteren ve Türkiye konserlerinde Muse ve Alphaville`in ön grubu olarak sahne alan SUITCASE repertuarında Placebo, Muse, Duran Duran, The Smiths, David Bowie, The Killers, Manic Street Preachers ve U2 gibi grupların cover`larına yer veriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT