Test

Tarihler: 04 Şubat 2005 Cuma ~ 04 Şubat 2005 Cuma - Saat: 24:00

Yer: Crystal Club

Ücret: 30 YTL

Nereden Alınır: Crystal Club

Adres: Muallim Naci Cad. No:109 Ortaköy Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 278 45 78

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 4, 2005 ~ Şub 4, 2005
Terry Francis (Fabric, Wiggle, LONDON)
Terry Francis…İngiltere’nin en iyi dj’i…Tech-house’un ta kendisi…Fabric’i, Fabric yapan adam… Hepsi. 1997 yılında Muzik degisi tarafından yılın en iyi yeni dj’i seçilince şaşırmış. Fakat aynı ödülü bir sene once Derrick Carter’ın kazandığını duyunca, yeni sıfatının ne kadar yerinde olduğundan şüphelenmiş, şüphelendik.

Müzikle, rock, dub, raggae, funk, soul gibi farklı türlere duyduğu ilgiyle haşır neşir olmuş. Okulda gösterdiği sürekli başarısızlık ve akşamları kapısı açılmayan odasından gelen gürültü, ailseinin Terry’nin geleceği hakkında ciddi endişelere sahip olmasına sebep olmuş…Şimdi kendisiyle çok gurur duyuyorlar.

Çoğu house dj’i gibi Terry’nin de hayatı Mr. Fingers-Can you Feel it’i dinleyince değişmiş. İlk Blaze podüksyonlarının da Terry üzerinde önemli etkisi olmuş. Profesyönel dj’lik yaşamına bir arkadaşının rock barında house çalarak başlayan Terry’nin kitleden !!uzun vadede!! aldığı tepki bir daha başka bir şey yapmamama kararını almasını sağlamış.

7 sene kadar, daha önce konuk ettiğimiz Grant Dell’in de çalıştığı, Londran’nın önde gelen plakçılarından Swag Records’da (Swag- ölümcül house ikilisi başka, Swag Records başka) çalışan, Terry, uzun seneler boyunca Londra’nın ve İngiltere’nin en iyi clublarında performans göstermiş. Nathan Coles ve Evil Eddie Richards’la Wiggle serisini 8 seneden beri başarıyla sürdüren Terry, Wiggle’ı artık Fabric’e taşıdı. Bazıları Wiggle’ın dünyanın tech-house merkezi olduğunu savunuyor. Londra’nın tarştışmasız en iyi club’I olan Fabric’in Craig Richards ile birlikte cumartesi gecesi residentı olan Terry Francis’in burdaki setleri bir hayli ilgi görüyor.

Terry, aynı zamanda önde gelen bir tech-house label’ı olan Wiggle’ı, Nathan Coles ie birlikte yürütüyor. Kendi label’ı olan Eye4Sound ise son zamanlarda dj’ler tarafından bir hayli ilgi görüyor. Pordüktörlüğe son birkaç sene içinde önem vermeye başlayan Terrry’nin plakları ardı ardına yayınlanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT