Test

Tarihler: 07 Şubat 2004 Cumartesi ~ 07 Şubat 2004 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı Rumeli Salonu

Ücret: Biletix: 30 Milyon TL. Kapıda: 35 Milyon TL.

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 454 15 55, www.biletix.com ve Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı

Adres: Harbiye Şişli İstanbul

Telefon: 0212 296 30 62

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 7, 2004 ~ Şub 7, 2004
TOREADOR presents ... PETE TONG(Dans Müziğinin Gurusu İstanbul’da!)
Türkiye’de alternatif müzik yayını yapan radyolar arasında 1. sırada yer alan FG 93.7, elektronik dans müziğinin gelmiş geçmiş en büyük isimlerinden Pete Tong 7 Şubat Cumartesi akşamı saat 22:00’den itibaren Lütfi Kırdar ve Sergi Sarayı – Rumeli Salonu’nda... Yaklaşık 2 senelik uzun bir bekleyişten sonra tekrar performans verecek olan müzisyene, geçtiğimiz yıl Tempo dergisi tarafından Türkiye’nin en iyi DJ’i seçilen Tarkan ve Bee Gee eşlik edecek.
Bugüne kadar yapmış olduğu etkinlikler kapsamında 400.000’den fazla müzikseveri biraraya getiren ve elektronik dans müzik tutkunlarına sayısız seçenekler sunan FG 93.7, bu kez dünyanın en önemli DJ’lerinden biri sayılan ve radyo programlarıyla artık bir efsane haline gelen Pete Tong’u konuk ediyor. PETE TONG (İngiltere):
Uluslararası dans arenasının en önemli yeteneklerinden olan Pete Tong, 1960 yılında Dartford Kent’te doğdu. Müziğe 1975 yılında dj’lik yaparak başladı.Önceleri R&B’a ilgi duyan Tong, Radio London’da yayınklanan Robbie Vincent’in Soul Show’undan oldukça etkilendi. Bu yıllarda dinlediği Funk ve Soul müzisyenler Funkadelic, James Brown ve Evelyn “Champagne” King’de Pete Tong’un müzikal birikimini etkileyen isimlerdi. Önce yaşadığı yer Kent’de “Soul Mafia”nın bir elemanı olarak yerel diskolarda çalmaya başlayan müzisyen sonra radyo showlarına yöneldi.
Günümüzde dünya dans müziğine yön veren en önemli isim olan Pete Tong’un BBC’de devam eden ve milyonlarca kişinin takip ettiği radyo showu 26 ülke ile beraber üç yıldan beri FG 93.7’de de yayınlanmakta. “Pete Tong’s Essentials Selection” ve “Pete Tong Essential Mix” adlı show her Cumartesi akşamı, saat 20:00-22:00 arası dünya ile aynı anda FG 93.7’de yeralmakta.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT